imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Rat digitalnih naljepnica na vašem iPhone uređaju

Rat digitalnih naljepnica na vašem iPhone uređaju


Apple uvijek obraća pažnju na najmanje detalje, pa nakon prave vojske emotikona, sada dobivamo mnoštvo novih iMessage digitalnih naljepnica za razne situacije.

Najveći užitak za prosječne korisnike (ujedno i najveći minus za neke korisnike) je što Apple svaki puta dodaje sve simpatičnije naljepnice. Mnogi korisnici ni ne znaju koliko iMessage naljepnica postoji, što su vjerojatno shvatili u Cupertinu, pa su pomislili kako bi bilo dobro reći korisnicima. Apple, hvala vam!

Naljepnice su se na ovoj aplikaciji pojavile relativno nedavno, s izlaskom iOS 10 sustava. Apple je također u isto vrijeme pokrenuo App Store koji je povezan samo uz iMessage, gdje možete potrošiti nešto novca kako biste dobili pakete naljepnica, slične onima u reklami.

Ova reklama savršeno pokazuje na koji način je moguće komunicirati bez riječi, koristeći samo emotikone i naljepnice. Ludilo s emotikonima i naljepnicama nije stalo od kada je Facebook pokrenuo trend, pa Apple smatra kako bi bilo dobro priključiti se tom trendu. Naljepnice koje su prikazane u videu možete kupiti za jedan euro. Ako vam je dosadno, ako vaša bolja polovica voli naljepnice ili samo imate viška novca, ove zabavne naljepnice su možda dobra ideja za vas.

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.