imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Prve snimke otvaranja MacBooka Air


Neki sretni YouTuberi već su se dočepali novih Retina MacBook Air uređaja predstavljenih u utorak. Pogledajmo što misle o njima!

Kada bilo tko od mojih prijatelja razmišlja o kupnji računala, uvijek im preporučujem MacBook Air. To je pravo računalo, bez nepotrebnih skupih dodataka. Također, dovoljno je za sve što možete raditi za školu, fakultet, posao ili razonodu.

Nakon Keynotea u utorak, Apple se javio nekim YouTuberima kako bi snimili otvaranje novog Retina MacBooka Air. Evo kako su reagirali.

U ovom videu jasno vidimo kako je novi MacBook Air prekrasan. Nova zlatna boja slična je onoj iPhonea XS.

Apple je ubacio i naljepnice koje pašu uz sve tri nijanse.

Premda ćemo morati pričekati reakcije velikih tehnoloških recenzenata, možemo zaključiti da novi Retina MacBook Air nije namijenjen potencijalnim korisnicima MacBook Pro linije proizvoda. To objašnjava i zašto je Apple zamolio ove vlogere da isprobaju nova računala. Novi je MacBook Air malen, idealnih performansi i izdržljive baterije, a sve je to zapakirano u krasno kućište.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!