imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Prve iOS 10 aplikacije na App Storeu

Prve iOS 10 aplikacije na App Storeu


Aplikacije koje su dizajnirane za novi iOS 10 operativni sustav počele su se pojavljivati na iOS App Storeu, uoči današnjeg izlaska novog operativnog sustava, a to uključuje i one koji će biti dostupne u Messages App Storeu.

Rock-Paper-Scissors je primjer aplikacije koja će biti dostupna na Messages App Storeu, a radi se o aplikaciji u kojoj dvoje ljudi mogu igrati klasičnu igru “Kamen-Škare-Papir” u Messages aplikaciji. Još jedan primjer aplikacije koja će biti dostupna u Messages App Storeu je Snappy Browser, koji omogućuje brzo slanje linkova i citata u Messages aplikaciji.

Prve iOS 10 aplikacije na App Storeu

Messages App Store je poseban App Store koji će biti moguće naći u Messages aplikaciji na uređaju koji ima iOS 10. Pomoću ovog App Storea, korisnici iOS 10 operativnog sustava moći će instalirati velik broj stickera i aplikacija kako bi poboljšali iskustvo korištenja Messages aplikacije. Stickeri će se moći koristiti kao emojiji, ali mogu biti animirani i postavljeni na fotografije, vrh balončića razgovora i slično. Aplikacije će omogućavati opcije kao što su vremenska prognoza i već spomenute igre kao što su Rock-Paper-Scissors.

iOS 10 nudit će veliku količinu novih opcija za developere, a uz Messages aplikacije, mnoge će aplikacije moći koristiti nove značajke već postojećih aplikacija kao što je Maps. Kroz tjedan se očekuje mnogo nadogradnji aplikacija, a danas izlaze mnoge nove aplikacije za iOS 10.

Novi operativni sustav iOS 10 i mnoge nove aplikacije možete sami isprobati već kasnije danas, kada izađe za javnost.

Izvor: macrumors.com

iPhone_SE_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.