imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Provjerite razinu baterije Bluetooth uređaja na Macu


Provjera razine baterije Appleovih Bluetooth uređaja dostupna je i za Mac, uz iOS uređaje i Apple Watch.

Prije nekoliko dana imali smo članak o tome kako prikazati postotak baterije na različitim Bluetooth uređajima kao što su Apple Pencil, AirPods i tako dalje. Ova opcija je dostupna i na Macu, ali baš kao i prije, ne možete vidjeti cijeli odabir ekosustava, već samo one dodatke koji su povezani s računalom, poput Magic Mousea ili Beats slušalica s W1 čipom.

Ima puno metoda kako to učiniti. Možete provjeriti audio uređaje u iTunesu, ali postoji još jedan način na koji možete vidjeti sve. Na gornjoj traci izbornika nalazi se ikona Bluetooth. Odaberite bilo koji od uređaja, kliknite na nju i moći ćete vidjeti postotak baterije. Ako ne možete pronaći tu tipku, uđite u Postavke sustava > Bluetooth izbornik i omogućite Prikaži Bluetooth na traci izbornika.

Zimska promocija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!