imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Provjerite razinu baterije Bluetooth uređaja na Macu


Provjera razine baterije Appleovih Bluetooth uređaja dostupna je i za Mac, uz iOS uređaje i Apple Watch.

Prije nekoliko dana imali smo članak o tome kako prikazati postotak baterije na različitim Bluetooth uređajima kao što su Apple Pencil, AirPods i tako dalje. Ova opcija je dostupna i na Macu, ali baš kao i prije, ne možete vidjeti cijeli odabir ekosustava, već samo one dodatke koji su povezani s računalom, poput Magic Mousea ili Beats slušalica s W1 čipom.

Ima puno metoda kako to učiniti. Možete provjeriti audio uređaje u iTunesu, ali postoji još jedan način na koji možete vidjeti sve. Na gornjoj traci izbornika nalazi se ikona Bluetooth. Odaberite bilo koji od uređaja, kliknite na nju i moći ćete vidjeti postotak baterije. Ako ne možete pronaći tu tipku, uđite u Postavke sustava > Bluetooth izbornik i omogućite Prikaži Bluetooth na traci izbornika.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!