imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Promotivna cijena ekspresne zamjene baterije i zaslona u iSTYLE-u


Možete zamijeniti bateriju svog iPhonea za 249 kn te unutar sat vremena u iSTYLE servisnom centru, bez obzira na istek jamstva. Dapače, u ovom promotivnom razdoblju možete zamijeniti i oštećeni zaslon!

Proteklih tjedana najviše se pisalo o Appleovom namjernom usporavanju performansi iPhonea radi poboljšanja korisničkog iskustva te produljenja života baterije. Nekoliko razloga stoji iza ovog fenomena: zbog prirodnog procesa starenja, baterije koje su starije te u lošijem stanju mogu se naglo i neočekivano gasiti. Međutim, taj se problem može riješiti prilagođavanjem na softverskoj razini.

Kako bi olakšali situaciju, Apple je odlučio omogućiti korisnicima da promijene stare baterije u službenim trgovinama i servisima, i to po promotivnoj cijeni.

Ova ponuda vrijedi za sve koji imaju iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X ili iPhone SE, bez obzira na to je li im jamstvo isteklo.

Od sada na dalje, ekspresna zamjena baterije može se dogovoriti u dvije poslovnice iSTYLE-a. Cijena za sve kvalificirane modele iPhonea iznosi 249 kn.

Ekspresna zamjena baterije u Areni Zagreb i CCO u Splitu

Ako želite ekspresno zamijeniti bateriju na svom uređaju, samo trebate rezervirati termin putem iSTYLE-ove internetske stranice u jednom od ova dva servisna centra: iSTYLE Arena Zagreb ili iSTYLE City Centre One Split. Radi se o ekspresnom postupku, što znači da ne trebate ostavljati svoj iPhone u servisu te se naknadno vraćati po njega – dovoljno je da se strpite manje od sat vremena i vaš će uređaj biti kao nov.

Trenutno imamo dovoljno baterija na zalihi za sve uređaje, pa nije važno koji model iPhonea imate – svima će baterija ekspresno biti zamijenjena u dva navedena servisa!

Također je važno istaknuti da iSTYLE mijenja samo baterije na neoštećenim uređajima, odnosno uređajima na kojima nema problema zbog kojih bi postupak rastavljanja i sastavljanja mogao biti narušen. Nadalje, uređaj mora imati originalnu Appleovu (neprerađenu) bateriju.

Promotivna zamjena zaslona

Uz službeno smanjenu cijenu zamjene baterije, iSTYLE je odlučio produljiti i promotivnu cijene zamjene ekrana, koja je snižena za 500 kn. Uz rezervaciju, i ovaj postupak može se obaviti ekspresno. Promotivne cijene zamjene zaslona mogu se naći na iSTYLE-ovoj internetskoj stranici.

Zamjena se vrši na licu mjesta, što znači da je postupak isti kao i za zamjenu baterije (nema potrebe da dva puta odlazite u servis – dovoljno je da se malo strpite i vaš će iPhone biti gotov).

Važna napomena: ova ponuda dostupna je samo u City Centru One West Zagreb.

Ako imate pitanja u svezi ovih promocija, slobodno nam ostavite komentar. U kontaktu smo s kolegama iz iSTYLE-a, te ćemo se potruditi odgovoriti vam što prije možemo.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!