imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Promotivna cijena ekspresne zamjene baterije i zaslona u iSTYLE-u


Možete zamijeniti bateriju svog iPhonea za 249 kn te unutar sat vremena u iSTYLE servisnom centru, bez obzira na istek jamstva. Dapače, u ovom promotivnom razdoblju možete zamijeniti i oštećeni zaslon!

Proteklih tjedana najviše se pisalo o Appleovom namjernom usporavanju performansi iPhonea radi poboljšanja korisničkog iskustva te produljenja života baterije. Nekoliko razloga stoji iza ovog fenomena: zbog prirodnog procesa starenja, baterije koje su starije te u lošijem stanju mogu se naglo i neočekivano gasiti. Međutim, taj se problem može riješiti prilagođavanjem na softverskoj razini.

Kako bi olakšali situaciju, Apple je odlučio omogućiti korisnicima da promijene stare baterije u službenim trgovinama i servisima, i to po promotivnoj cijeni.

Ova ponuda vrijedi za sve koji imaju iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X ili iPhone SE, bez obzira na to je li im jamstvo isteklo.

Od sada na dalje, ekspresna zamjena baterije može se dogovoriti u dvije poslovnice iSTYLE-a. Cijena za sve kvalificirane modele iPhonea iznosi 249 kn.

Ekspresna zamjena baterije u Areni Zagreb i CCO u Splitu

Ako želite ekspresno zamijeniti bateriju na svom uređaju, samo trebate rezervirati termin putem iSTYLE-ove internetske stranice u jednom od ova dva servisna centra: iSTYLE Arena Zagreb ili iSTYLE City Centre One Split. Radi se o ekspresnom postupku, što znači da ne trebate ostavljati svoj iPhone u servisu te se naknadno vraćati po njega – dovoljno je da se strpite manje od sat vremena i vaš će uređaj biti kao nov.

Trenutno imamo dovoljno baterija na zalihi za sve uređaje, pa nije važno koji model iPhonea imate – svima će baterija ekspresno biti zamijenjena u dva navedena servisa!

Također je važno istaknuti da iSTYLE mijenja samo baterije na neoštećenim uređajima, odnosno uređajima na kojima nema problema zbog kojih bi postupak rastavljanja i sastavljanja mogao biti narušen. Nadalje, uređaj mora imati originalnu Appleovu (neprerađenu) bateriju.

Promotivna zamjena zaslona

Uz službeno smanjenu cijenu zamjene baterije, iSTYLE je odlučio produljiti i promotivnu cijene zamjene ekrana, koja je snižena za 500 kn. Uz rezervaciju, i ovaj postupak može se obaviti ekspresno. Promotivne cijene zamjene zaslona mogu se naći na iSTYLE-ovoj internetskoj stranici.

Zamjena se vrši na licu mjesta, što znači da je postupak isti kao i za zamjenu baterije (nema potrebe da dva puta odlazite u servis – dovoljno je da se malo strpite i vaš će iPhone biti gotov).

Važna napomena: ova ponuda dostupna je samo u City Centru One West Zagreb.

Ako imate pitanja u svezi ovih promocija, slobodno nam ostavite komentar. U kontaktu smo s kolegama iz iSTYLE-a, te ćemo se potruditi odgovoriti vam što prije možemo.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!