imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Proljetne boje dodane B&O PLAY ponudii

Proljetne boje u B&O PLAY ponudi


Proljeće nam dolazi: mnogi popularni B&O PLAY proizvodi dobili su nove, proljetne boje.

B&O PLAY je izdao svoju proljetnu/ljetnu kolekciju, u kojoj su mnogi proizvodi dobili pomalo ekstravagantne, ali još uvijek pomodne boje. Danska tvrtka razumije modu, jer je ponuda boja prilagođena trenutnim modnim trendovima, a posebno su pazili da boje budu u skladu s vrlo kvalitetnim materijalima koje koriste za svoje proizvode. Slijedeći uređaji su dobili nove boje:

Beoplay H4 slušalice

Sjajan zvuk i predivan dizajn najbolje karakteriziraju bežične B&O PLAY slušalice, a ujedno su i najkvalitetnije slušalice za tu cijenu u ovoj kategoriji. Nedavno smo testirali navedene slušalice, iako su tada bile dostupne samo u sivoj boji. Sada su dostupne u dvije dodatne boje: Sand Grey i Tangerine Grey, od kojih nam je posebno predivna druga. Ako volite malo ekstremnije boje, definitivno ih pogledajte.

Proljetne boje dodane B&O PLAY ponudi

Beoplay H5 slušalice

I ove slušalice imaju sjajan dizajn, kao i vrlo dobar zvuk, koji lako možete prilagoditi svom ukusu. Zbog bežičnog dizajna možete ih nositi cijeli dan, a ako potrošite bateriju, lako ih možete napuniti na sličan način kao i Apple Watch. Do sada je bila vrlo dobra ponuda boja, a Charcoal Sand boja pridružila se crnoj, Moss Green i Dusty Rose boji.

Proljetne boje dodane B&O PLAY ponudi

Beoplay A1 prijenosni zvučnik

A1 je jedan od najljepših Bluetooth zvučnika koji su ikada napravljeni. Nevjerojatno je da zvučnik može tako dobro izgledati. Kućište otporno na prskanje i 24 sata baterije samo su dodatne značajke, jer je prava snaga u zvuku. Zbog svoje veličine, A1 uvijek iznenadi nove korisnike sjajnim zvukom, pogotovo bas frekvencijama. Ako niste vidjeli ili čuli ovaj zvučnik uživo, to vam svakako preporučamo. Do sada su u ponudi postojali crni, Natural, Moss Green i Deep Red modeli, a pridružuju im se Tangerine Red, Sand Stone i Charcoal Sand.

Proljetne boje dodane B&O PLAY ponudi

Beoplay A2 Active prijenosni Bluetooth zvučnik

A2 Active zvučnik također je dobio nove boje. Ovaj sjajan zvučnik oduševit će vas i u najgorim uvjetima. Zvuk koristi True360 tehnologiju, a osim toga baterija traje 24 sata. Ako vam se sviđa ovaj proizvod razmislite želite li ga kupiti u Stone Grey ili Natural varijanti, koje su bile dostupne do sada, ili želite novu Charcoal Sand boju koje je dostupna od sada.

Proljetne boje dodane B&O PLAY ponudi
iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.