Proizvodnja iPhone 8 uređaja mogla bi početi ranije

Proizvodnja iPhone 8 uređaja mogla bi početi ranije

#Vijesti
2017. 02. 07.
Čini se kako će Apple započeti proizvodnju iduće generacije iPhone uređaja ranije nego inače, ako je suditi po “znakovima” produkcijske linije. To znači mnogo dobrih stvari za nas, korisnike.

Znamo već kako je svima dosta glasina o iPhone 8 uređaju, ali ovaj puta je barem jasan izvor informacija. Također se radi o dobrim vijestima. Istraživačka tvrtka BlueFin Research Partners je uočila neke zanimljive stvari kod dobavljača…

Smatraju kako su otkrili znakove koji prema njima neupitno govore o mogućnosti da Apple krene s proizvodnjom iPhone uređaja puno ranije, oko lipnja. Takav korak bio bi u potpunosti logičan, ako je istina da će novi uređaj imati radikalne promjene dizajna.

Najzanimljiviji podaci koje smo otkrili pokazuju nam kako AAPL započinje proizvodnju iduće generacije iPhone uređaja ranije nego inače, iako nemamo nikakvih pokazatelja da bi mijenjali plan izlaska iPhone 8/X uređaja.

Proizvodnja iPhone 8 uređaja mogla bi početi ranije
iPhone 8 koncept koji je napravio Moe Slah

Raniji početak proizvodnje ne znači kako će tvrtka prekinuti staru tradiciju, odnosno izdati uređaj ranije nego što je predviđeno. Ali, ako imaju više vremena prije predstavljanja proizvoda, mogu izbjeći greške na proizvodu, kao što je primjerice imao Samsung sa svojim Note 7 modelom.

Nadalje, imali bi priliku optimizirati proizvodnju, što im ne bi sačuvalo novac, ali bi imali više proizvoda na početku prodaje. To bi značilo kako bi mogli izbjeći barem dio borbe korisnika za modele, a svatko bi mogao kupiti svoj telefon u svoje vrijeme. Ovo nije zanemariva činjenica, pogotovo ako pogledamo generalni nedostatak iPhone 7 Plus modela.

Proizvodnja iPhone 8 uređaja mogla bi početi ranije

Ova vijest također praktički potvrđuje nadu da će idući iPhone model biti nešto zaista veliko. Ako je samo pola glasina istinito (primjerice zakrivljeni OLED zaslon preko cijele prednje strane, bežično punjenje, Home gumb i Touch ID ugrađeni u zaslon), onda je raniji početak proizvodnje i više nego opravdan.

To je pogotovo istina zbog toga što nove funkcije obično imaju više grešaka nego već postojeće, pogotovo ako se mijenja dizajn. Tada postaje očito kako ne mogu započeti proizvodnju novih modela na trenutnim produkcijskim linijama. Apple prvo mora testirati moguće probleme, kako bi sve dobro prošlo na predstavljanju uređaja.

Proizvodnja iPhone 8 uređaja mogla bi početi ranije

Dobre vijesti za korisnike su slijedeće: slijedeći iPhone mogao bi biti zaista poseban, Apple se na vrijeme priprema za eventualne probleme na koje bi mogli naići i moguće je kako prva pošiljka neće trajati samo 2 dana. Ako je tako, odličan posao, neka samo tako nastave!

Izvor: Macrumors

Komentiraj