imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Program koji rješava problem s gašenjem iPhone 6s

Program koji rješava problem s gašenjem iPhone 6s


Apple je odredio kako postoji manji broj iPhone 6s uređaja koji imaju problema s neočekivanjim gašenjem. Nije riječ o sigurnosnom problemu, a problem imaju samo uređaji unutar određenih serijskih brojeva koji su proizvedeni između rujna i listopada 2015. godine.

Ako ste doživjeli ovakav problem, možete posjetiti Apple Premium Reseller trgovinu ili Apple Premium Service Provider, kako biste provjerili serijski broj uređaja i saznali možete li dobiti zamjensku bateriju.

Proces zamjene

Posjetite Apple Retail Store ili Apple Authorized Service Provider koji sujeluje u ovom programu. Vaš iPhone bit će provjeren prije bilo kakvog servisa, kako bi se odredilo je li prihvatljiv za ovaj program i je li u funkcionalnom stanju.

Kako biste pripremii svoj iPhone 6s za proces zamjene baterije, molimo vas pratite slijedeće upute:

– Napravite back up vaših podataka na iTunesu ili iCloudu
– Isključite Find My iPhone opciju
– Obrišite sve podatke i postavke u izbornike Settings > General > Reset > Erase all Content and Settings.

Napomena: Ako vaš iPhone 6s ima bilo kakva oštećenja, kao što je primjerice oštećen zaslon, koji spriječava zamjenu baterije, potrebno je ukloniti taj problem prije zamjene baterije. U tom slučaju, moguće je kako će se trebati dodatno naplatiti.

Dodatne informacije

Apple će možda ograničiti popravak na zemlje u kojima je uređaj kupljen. Ako ste kupili uređaj u državi koja je u području EEA (European Economic Area), možete zatražiti servis u svakoj zemlji koja se nalazi unutar tog područja.

Ako smatrate kako vaš iPhone ima spomenutih problema, a zamijenili ste bateriju o svom trošku, možete kontaktirati Apple ako želite povrat novca.

Ovaj program ne produžuje standardno jamstvo vašeg uređaja.

Program vrijedi za sve baterije iPhone 6s uređaja tri godine nakon datuma na koji je uređaj kupljen u trgovini.

Izvor: Apple

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!