imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Procurili novi dijelovi iPhonea 8


Vrlo lako bi moglo biti da gledamo konačan dizajn iPhonea 8 na fotografijama koje su nedavno učitane na Reddit. Možete vidjeti konačnu verziju prednje i stražnje strane iPhonea 7s, 7s Plus i iPhonea 8.

Vijesti oko ovogodišnjeg iPhonea su se u posljednje vrijeme smirile, ali ova fotografija koja se pojavila na Redditu prije par sati je sve ponovo pokrenula. Kao što možete vidjeti na fotografijama, iPhone 7s i 7s Plus će biti skoro isti u pogledu dizajna u usporedbi s trenutnim modelima, dok će iPhone 8 vjerojatno imati vertikalnu dvostruku kameru, a s prednje strane će se nalaziti ogroman zaslon. Isto tako, estetski nezadovoljavajuća udubljenja nestala su sa stražnje strane. Ako je dizajn na fotografijama konačna verzija koju ćemo dobiti ove jeseni, vrlo je moguće da je Apple uspio integrirati Touch ID, senzor za skeniranje otisaka prsta, na zaslon.

01_new_iphone8_leaks

Prednja strana nije u potpunosti prekrivena zaslonom, što je zanimljivo rješenje – rub zaslona ide oko zvučnika, prednje kamere i senzora. Također je dobro obratiti pažnju na sjajnu crnu površinu, jer na fotografijama se čini kao da su koristili istu vrstu stakla koju su stavili na iPhone 4 i 4s, iako naravno, u tanjoj varijaciji. Osoba koja je objavila ove slike označila je svog prijatelja, koji radi u industriji, kao izvor; kineski proizvođači su navodno dobili ove prototipe prošli tjedan.

Dodao je kako će uz ovaj jubilaran iPhone 8, i iPhone 7s i 7s Plus također imati opciju bežičnog punjenja. To također podržava upotreba staklenih materijala koji bi punjenje iPhonea učinili bržim i sigurnijim putem jedinstvene indukcijske tehnologije, koja je temeljena na prethodnom patentu. Nažalost, ne možemo vidjeti prednju stranu iPhonea 7s i 7s Plus, pa bi vrlo lako moglo dogoditi da ne dobiju ‘wall-to-wall’ zaslon, što znači da će to ostati privilegija za iPhone 8.

02_new_iphone8_leaks

Fotografije učitane na Reddit su u biti iste kao i prethodno objavljene iDrop fotografije, pa smo stoga pomislili kako je netko možda proizveo prototipe kućišta temeljene na tim fotografijama, te da ne gledamo u konačnu verziju, ali šanse za to su prilično male. Kao i obično, moramo napomenuti kako ove fotografije nisu službene, stoga nije sigurno da će iPhone uređaji koji izlaze ove godine tako izgledati, ali smo vrlo sigurni da ćemo vidjeti telefone poput ovih ove jeseni.

03_new_iphone8_leaks

Možete pročitati više o ovoj temi u iPhone 8 mapi.

Izvor:9to5mac

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.