imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Procurile slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha


Na stranici 9to5mac ekskluzivno su objavljene slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha, čije se predstavljanje očekuje 12. rujna.

Do Keynotea nas dijele tek dva tjedna, ali novinari 9to5maca, Guilherme Rambo i Zac Hall, uspjeli su se neslužbenim metodama dočepati službenih fotografija očekivanih uređaja. Rambovo vam ime sigurno zvuči poznato, jer se radi o razvojnom programeru koji je već otkrio mnogo informacija o iPhoneu X prije prošlogodišnjeg Keynotea, i to kopajući po izvornom kodu HomePoda.

Ni ove godine nećemo ostati zakinuti. Rambo i njegov pomagač, Zac Hall, objavili su službene fotografije novog Copper Gold Apple Watcha 4. generacije, te 5,8-inčnog i 6,5-inčnog iPhonea XS. Da, prilično su sigurni da su to imena novih uređaja, a svi se možemo složiti da su prekrasni.

Ja nikada nisam bio ljubitelj Appleovih uređaja zlatne boje, ali ovi modeli bez okvira s malo bakrenog odsjaja zbilja izgledaju fenomenalno. Na procurjeloj fotografiji možete vidjeti i novi Watch Face. To su jedine informacije vezane uz te uređaje koje su procurile.

Dakle, sada gotovo sa sigurnošću znamo novu boju uređaja, činjenicu da će Apple Watch imati uži okvir te da će biti predstavljen gigantski model iPhonea od 6,5 inča. Sve ostale detalje otkrit ćemo 12. rujna, a i ovogodišnji Keynote moći ćete uživo pratiti putem naše stranice.

Izvor: 9to5mac

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!