imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kada bismo mogli očekivati lansiranje iOS-a 12 beta?

Provjerili smo tendencije posljednjih nekoliko godina.

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Procurile fotografije novog MacBook Pro računala

Procurile fotografije novog MacBook Pro računala


macOS Sierra 10.12.1, koji je izašao ovog ponedjeljka, sadržavao je skrivene Apple Pay fotografije koje pokazuju najnoviji MacBook Pro model s OLED touch zaslonom iznad tipkovnice koji bi trebao biti predstavljen sutra, 27. listopada na “Hello Again” eventu.

Ove fotografije su prije svega potvrdile kako Apple radi na ovakvom modelu, ali su i pokazale njegov prvi prikaz prije službenog predstavljanja. OLED touch zaslon nalazi se iznad tipkovnice, gdje su inače Function tipke, a očito podržava Touch ID, jer je vidljivo da se može koristiti za Apple Pay opciju.

Procurile fotografije novog MacBook Pro računala

Glasine su govorile kako bi touch zaslon, koji bi mogao nositi ime “Magic Toolbar”, trebao biti kontekstualan, odnosno mijenjati funkcije koje obnaša s obzirom na aplikaciju koja je upaljena. Na fotografijama je prikazana Apple Pay opcija, točnije računalo traži od korisnika potvrdu kupnje otiskom prsta. Čini se kako je Touch ID ugrađen u gotovo nevidljiv gumb koji se nalazi pokraj samog zaslona.

Osim touch zaslona, novi MacBook Pro dizajnom je sličan postojećim modelima. Nije moguće odrediti debljinu modela iz postojećih fotografija, ali prema glasinama bi trebao biti tanji i lakši od postojećih modela. Iz fotografija su vidljive drugačije tipke na tipkovnici, koje su sličnije Retina MacBook tipkovnici, a koriste drugačiji mehanizam.

Procurile fotografije novog MacBook Pro računala

Ulazi nisu vidljivi, ali očekuje se četiri USB-C ulaza i ulaz za slušalice, dok bi HDMI, MagSafe i SD ulazi trebali biti uklonjeni.

Apple bi trebao predstaviti novi model MacBook Pro računala ovog četvrtka u 18 sati po našem vremenu. Očekuje se i novi MacBook Air model, a postoji mogućnost predstavljanja novog iMaca, iako nije bilo detaljnijih glasina.

Izvor: macrumors.com

iPhone RED

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!