imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Privatno pregledavanje na iPhoneu i iPadu


Korištenje anonimnog načina rada je popularno u preglednicima na stolnim računalima, bilo da je riječ o Chromeu ili Safariju. Možete uživati u svim prednostima privatnog pregledavanja i na vašem iPhoneu.

Postoje mnogi razlozi za upotrebu anonimnog načina rada, a budući da većinu našeg vremena provodimo pregledavajući web sadržaj na našim telefonima, dobro je znati kako možete doći do njega. Otvorite Safari i dodirnite gumb Kartice. Pritisnite “Privatno” na donjoj lijevoj strani, a zatim “Gotovo”.

Ako koristite privatno pregledavanje, Safari se neće sjećati vaše povijesti pregledavanja ili vaših AutoFill informacija. To je dobro rješenje kada želite pristupiti privatnom računu na tuđem iPhoneu ili kada tražite sadržaj koji ne želite da telefon zapamti. Korisničko sučelje će biti tamno ili crno u privatnom pregledavanju.

iPhone XR

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!