imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Prilagođavanje AirPodsa na Macu


Premda ih mnogi upotrebljavaju s iPhoneom, ne smijemo zaboraviti ni korisnike Maca koji rade s AirPods slušalicama. Pokazat ćemo vam kako prilagoditi postavke za AirPods na vašem Macu.

Svi znaju da su AirPods pametne. Mogu prepoznati jesu li u vašim ušima, na oba umetka za uši nalazi se mikrofon pa ih možete odvojeno upotrebljavati za telefonske pozive, a da ni ne spominjemo da dvostrukim udarcem na vanjsku površinu možete aktivirati različite opcije. Najljepša je stvar što korisnici sve te opcije mogu prilagoditi vlastitim ukusima i željama.

Međutim, ta je funkcija pomalo skrivena, i teško ju je pronaći na iOS-u, a pogotovo na Macu. Srećom, pripremili smo vam upute:

  • Otvorite System Preferences.
  • Idite na Bluetooth.
  • Provjerite jesu li vam AirPods povezane s Macom.
  • Na popisu povezanih uređaja odaberite AirPods i idite na Options.

U tom odjeljku možete prilagoditi što će vaš uređaj napraviti kada dva puta dodirnete desnu slušalicu, a što kada to napravite na lijevoj, možete uključiti automatsko prepoznavanje uha ili odlučiti koju će stranu mikrofona vaš uređaj upotrebljavati. Prava magija.

Izvor: 9to5mac

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!