imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Prikažite skrivene aplikacije u App Storeu


iOS 11 je u potpunosti obnovio dizajn i osnove App Storea. App Store je postao puno bolji. Tijekom traganja za rješenjem spomenutog problema, pronašao sam veoma zanimljivi fenomen. Evo kako možete prikazati skrivene aplikacije u App Storeu.

Ako imate aplikaciju koja vam zaista smeta ili je zastarjela i nije kompatibilna s iOS-om 11, onda se vrlo lako možete riješiti prethodno preuzete aplikacije na popisu Kupljenih aplikacija. Sve što trebate učiniti jest ući u App Store, odabrati vaš račun u gornjem desnom kutu i unijeti popis Kupljenih aplikacija. Ako povučete lijevo na svakoj stavci, pojavit će se opcija ‘Hide’.

To je lako kao ABC. Ali kada smo prikupili sve što treba znati o nepodržanim aplikacijama, došli smo do iste točke i pojavilo se pitanje: kako ponovno prikazati skrivene stavke na popisu? Odgovor je jednostavan: nikako; ako ste nastavili s ažuriranjem verzija vašeg softvera u proteklih nekoliko godina.

U osnovi, nije bilo opcija za to u iOS-u. Prije, morali ste koristiti iTunes za to. U App Storeu, postojala je kartica koja je bila zasebni odjeljak za Skrivene kupnje. Tu ste mogli navesti sve skrivene aplikacije, te ih vratiti. Međutim, nakon iTunesa 12.7 ili u najnovijoj verziji macOS-a High Sierra ove opcije su u potpunosti nestale s App Storea.

Možete se naviknuti na to, ali nitko ne zna zašto je ta opcija toliko smetala Appleovim programerima da su je u potpunosti uklonili.

iPhone 7 3.999 kn

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!