imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Prijelomna vijest: Apple predstavlja novi iPhone 7!

Prijelomna vijest: Apple predstavlja novi iPhone 7!


Bilo je očito kako Apple nešto planira s obzirom da je Apple Store danas bio na duže vrijeme ugašen. Saznali smo zašto: novi iPhone 7 model je izašao.

Prije nekoliko sati mogli smo samo pogađati koji bi novi proizvod Apple mogao predstaviti. Apple Store je bio ugašen zbog nadogradnje, a saznali smo zašto je to trajalo nešto duže nego inače.

Prijelomna vijest: Apple predstavlja novi iPhone 7!

Već smo pisali o mogućnosti izlaska crvenog iPhone uređaja u veljači. MacOtakara se još jednom pokazao kao pouzdan izvor, jer je iPhone 7 RED zaista izašao.

Apple je smatrao kako dosadašnja ponuda boja nije dovoljna, pa sada osim zlatne, ružičasto zlatne, srebrne, crne i Jet Black boje imamo i crvenu boju. Crveni iPhone 7 ima iste specifikacije kao i trenutno dostupni modeli, jedina razlika je nova boja.

Prijelomna vijest: Apple predstavlja novi iPhone 7!

Apple već duže vrijeme proizvodi posebne crvene uređaje i dodatke, a prihode doniraju PRODUCT(RED) grupi, koju je osnovao Bono. Apple je prvi puta sudjelovao u ovoj inicijativi kada je Steve Jobs predstavio RED iPod, a ova suradnja nastavila se i nakon Jobsove smrti, te su mnogi Appleovi proizvodi danas dostupni u sklopu PRODUCT(RED) kampanje. Korisnici koji kupe crveni iPhone 7 također će sudjelovati u borbi protiv AIDS-a.

Prijelomna vijest: Apple predstavlja novi iPhone 7!

Apple nikada nije napravio nešto slično. Ne postoji niti jedan primjer u kojem je trenutni model nadograđen s novom bojom pola godine nakon izlaska, ali postoji prvi put za sve. Čini se kako žele malo poboljšati prodaju iPhone uređaja, koja obično pomalo padne u ovom periodu, a vjerojatno će u tome uspjeti, jer nova boja izgleda vrlo lijepo, a sigurni smo kako postoji mnogo korisnika koji će biti zainteresirani.

iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.