imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Učinkovito počnite novu godinu!

Aplikacije koje će vam pomoći ostvariti ciljeve

Preuzmite wallpapere iOS-a 11 i macOS-a High Sierra!


Znamo da svi vole imati lijepe pozadinske slike na svojim mobitelima, pa smo sakupili wallpapere iz iOS-a 11 i macOS-a High Sierra, koji su predstavljeni u ponedjeljak.

iOS 11 i macOS High Sierra trenutno su dostupni samo za beta testere, ali barem možemo osvježiti svoje sustave njihovim wallpaperima.

Apple je oduvijek koristio krasne fotografije i za probne verzije i za u potpunosti funkcionalne sustave. Već smo pisali o skrivenim wallpaperima u Macu, koji su jednako spektakularni. I ovdje imamo istu situaciju: odabrali su sliku plaže s valovitim oceanom kako bi išli u korak s vodenom temom iOS-a. A kada je u pitanju macOS High Sierra, nisu mogli odabrati ništa osim zapanjujuće fotografije planine po kojoj je ovaj operativni sustav nazvan.

Evo verzije iOS-a 11 za iPhone i iPad:

01_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

A evo i za High Sierru:

02_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

A kao da to nije dovoljno, imamo i hrpu krasnih wallpapera iz iOS-a 10.3.3. za sve one koji ne ažuriraju redovito svoje iPhone i iPade:

03_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download 04_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download 05_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

Više informacija o značajkama iOS-a 11 i macOS-a High Sierra možete pronaći u našim člancima!

Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.