00_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download_cover

Preuzmite wallpapere iOS-a 11 i macOS-a High Sierra!

#Vijesti
2017. 06. 08.

Znamo da svi vole imati lijepe pozadinske slike na svojim mobitelima, pa smo sakupili wallpapere iz iOS-a 11 i macOS-a High Sierra, koji su predstavljeni u ponedjeljak.

iOS 11 i macOS High Sierra trenutno su dostupni samo za beta testere, ali barem možemo osvježiti svoje sustave njihovim wallpaperima.

Apple je oduvijek koristio krasne fotografije i za probne verzije i za u potpunosti funkcionalne sustave. Već smo pisali o skrivenim wallpaperima u Macu, koji su jednako spektakularni. I ovdje imamo istu situaciju: odabrali su sliku plaže s valovitim oceanom kako bi išli u korak s vodenom temom iOS-a. A kada je u pitanju macOS High Sierra, nisu mogli odabrati ništa osim zapanjujuće fotografije planine po kojoj je ovaj operativni sustav nazvan.

Evo verzije iOS-a 11 za iPhone i iPad:

01_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

A evo i za High Sierru:

02_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

A kao da to nije dovoljno, imamo i hrpu krasnih wallpapera iz iOS-a 10.3.3. za sve one koji ne ažuriraju redovito svoje iPhone i iPade:

03_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download 04_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download 05_wallpapers_of_ios11_and_macos_high_sierra_for_download

Više informacija o značajkama iOS-a 11 i macOS-a High Sierra možete pronaći u našim člancima!

Komentiraj