imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Preuzmite ekskluzivne pozadine za MacBook Pro 2018


Nove pozadine uvijek su uzbudljive! Srećom, Apple ima naviku davati ekskluzivne pozadine za nove proizvode. Isto to su učinili i u slučaju novih MacBook Pro uređaja – ali čini se da je vrhunac ekskluzivnosti potrajao sve do sada.

Iz nekog čudnog razloga, kada Apple stvara nove, ekskluzivne pozadine za nove proizvode, ne učine ih dostupnima za druge modele. Razumijem da na taj način mogu naglasiti ekskluzivnost, ali uvijek se pojavi netko tko ih hakira i učini ih dostupnima za sve na Internetu – stoga bi bilo jednostavnije kada bi ih Apple učinio dostupnima za sve, a ne samo za korisnike određenog proizvoda.

Bilo kako bilo, stvar je u tome da su nove pozadine predstavljene s MacBookom Pro 2018 objavljene. Pa, ovoga puta, Apple je uspio odabrati zaista zbunjujući koncept, koji se meni osobno ne sviđa, ali već znate da se o ukusima ne raspravlja…

Do pozadina u visokoj rezoluciji možete doći u ovoj Dropbox mapi, ali ispod možete pronaći njihove  WordPress verzije kako biste mogli vidjeti o čemu se radi.

Uz to, iDownloadBlog je podijelio verzije za mobilne uređaje, iako u prilično niskoj rezoluciji, ali barem veličinom savršeno odgovaraju zaslonu. Posjetite web-stranicu u slučaju da ih želite!

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!