imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Pretvorite vaš Apple Watch u budilicu


Jeste li znali da vam uz Nightstand način rada na Apple Watchu više neće trebati budilica? Pogledajmo kako to radi i kako uključiti ovu funkciju!

Evo funkcije koja postoji već neko vrijeme. Nightstand način rada predstavljen je u watchOS-u 2 i predstavlja složenost ovog uređaja. Nikada mi se nisu sviđale budilice. Njihovo svjetlost je toliko iritirajuće, komplicirane su za koristiti i mrzim zadane zvukove alarma.

Apple je stvorio zaista pametno rješenje za svoje korisnike i više nema potrebe za budilicom. Nightstand način rada na Apple Watchu uključen je prema zadanim postavkama i možete ga koristiti odmah kada izvadite Watch iz kutije. Prije odlaska na spavanje, stavite Watch na punjenje i položite ga na stranu. Tada će vaš Apple Watch postati budilica, koja će biti prikazana na Watch Faceu.

Očito, zaslon neće biti uključen cijelu noć. Dodirnite ga, pritisnite bilo koju tipku ili pokucajte na vaš noćni ormarić i Apple Watch će se odmah probuditi. Za udobniju upotrebu dostupan je različit pribor, poput magnetnog docka za Apple Watch.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!