imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Pretvorite svoj Apple Watch u svjetiljku


Apple Watch kao svjetiljka? Šalite se? Ne, pokazat ćemo vam ovu supercool funkciju i različite načine rada watchOS-a 4.

Uvijek govorimo kako su iPhonei zaista dobri uređaji zato što su uvijek uz nas i imaju mnoštvo različitih funkcija. Pa, i Apple Watch bi se mogao razviti, ali jedna stvar je sigurna – kada nije na punjaču, uvijek je s nama. I zna nekoliko dobrih stvari, poput svjetiljke.

Svatko je koristio zaslon svog iPhonea kao baklju, i zahvaljujući njegovoj veličini, može pružiti dovoljno svjetla. Dakle, u mraku, sve što trebate učiniti jest probuditi telefon i imate izvor svjetlosti. Isto možete učiniti i na Apple Watchu.

Ako ste ažurirali Watch na watchOS 4, možda ste primijetili da je dodana ikona svjetiljke. Ako niste, sada je odlično vrijeme za ažuriranje! Ako dodirnete ikonu Flashlight, zaslon vašeg Watcha će postati bijel. Ali ova funkcija ima različite postavke i možete birati između njih pomicanjem.

Bijelo: Cijelo lice sata postaje bijelo. Savršeno rješenje kada tražite ključeve ili ne možete pronaći ključanicu.

Pulsirajuće bijelo: To je vrsta signalnog svjetla. Ako idete u šetnju ili trčati kada padne mrak, jednostavno ga uključite i vidjet ćete u mraku. To neće zamijeniti drugu signalizaciju koju biste trebali koristiti, ali je bolje od ničega.

Crveno: Emitira puno slabiju i mekšu svjetlost. Ako ne želite smetati drugima, onda će ovaj način rada biti savršen za vas.

Kada je svjetiljka postavljena na maksimalnu svjetlinu, koristi cijelo lice Watcha, zbog čega se baterija može isprazniti prilično brzo. Kada vam je preostalo malo baterije, ovo možda i nije najbolji izbor.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!