imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Premjestite tipkovnicu na vašem iPadu


Možete preobraziti tipkovnicu vašeg iPada na mnogo načina. Možete ju podijeliti, koristiti cijelu površinu kao touchpad ili ju pomaknuti s njenog originalnog mjesta. Pogledajmo kako to možete učiniti.

iPad ima mnoge jedinstvene geste i funkcijske tipke. Na prvi pogled bi mogao izgledati kao ogromni iPhone, i to je poprilično točno. Ali trebali biste naučiti točne kontrole tableta kako biste ga mogli lakše koristiti.

Pomična tipkovnica s originalnim izgledom je jedna od njih. Kako bi smanjili tipkovnicu, morate dodirnuti mali gumb tipkovnice u donjem desnom kutu. Ako zadržite pritisak na tom gumbu, to će vam omogućiti pristup i drugim funkcijama. Poput podijeljenog prikaza ili pomicanja tipkovnice. Pomicanje tipkovnice je zaista korisno ako tržite tablet u pozi u kojoj tipkanje na izvornom izgledu i nije tako udobno.

Ova opcija vam omogućuje vertikalno pomicanje tipkovnice u prikladniji položaj. A iPad je dovoljno pametan da popuni novonastali prostor dijeljenjem zaslona. U svakom slučaju, prebacivanje je dostupno u bilo kojoj aplikaciji.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!