imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Premjestite tipkovnicu na vašem iPadu


Možete preobraziti tipkovnicu vašeg iPada na mnogo načina. Možete ju podijeliti, koristiti cijelu površinu kao touchpad ili ju pomaknuti s njenog originalnog mjesta. Pogledajmo kako to možete učiniti.

iPad ima mnoge jedinstvene geste i funkcijske tipke. Na prvi pogled bi mogao izgledati kao ogromni iPhone, i to je poprilično točno. Ali trebali biste naučiti točne kontrole tableta kako biste ga mogli lakše koristiti.

Pomična tipkovnica s originalnim izgledom je jedna od njih. Kako bi smanjili tipkovnicu, morate dodirnuti mali gumb tipkovnice u donjem desnom kutu. Ako zadržite pritisak na tom gumbu, to će vam omogućiti pristup i drugim funkcijama. Poput podijeljenog prikaza ili pomicanja tipkovnice. Pomicanje tipkovnice je zaista korisno ako tržite tablet u pozi u kojoj tipkanje na izvornom izgledu i nije tako udobno.

Ova opcija vam omogućuje vertikalno pomicanje tipkovnice u prikladniji položaj. A iPad je dovoljno pametan da popuni novonastali prostor dijeljenjem zaslona. U svakom slučaju, prebacivanje je dostupno u bilo kojoj aplikaciji.

BTS 2018

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!