imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Prema Mobyjevim tvrdnjama, i on zaslužan za izum iPhonea


U milijun godina postoji samo jedan genij poput Mobyja, koji će sada napuniti 52. godine. On je polihistor, homo universalis. On je tekstopisac, pjevač, producent, DJ, fotograf i aktivist za prava životinja, sve u jednom. Reformirao je cijelu glazbenu industriju u ovom tisućljeću, a ispostavilo se da je izumio i iPod i iPhone. Hvala ti, Moby!!!

Znamo da s godinama sjećanja ili počnu blijedjeti ili postanu šarenija. I mogli bismo biti skloni tome da se prikažemo većim herojima nego što smo zapravo bili.

Kao jednostavan čovjek, možete se hvaliti s time koliko palačinki možete pojesti ili koliko se žena zaljubilo u vas. Ali kada ste genij poput Mobyja? Kada ste već rođeni da budete heroj, očito morate izmisliti bolje priče.

To je barem sve što smo mogli misliti čitajući Mobyjeve memoare, Porcelain na AppleWorld.Today-u. Naravno, možda smo u krivu i možda se sve dogodilo upravo tako kako je i rekao. U tom slučaju, morat ćemo skinuti portret Stevea Jobsa sa zida i zamijeniti ga Mobyjevim zato što

je on bio taj koji je izumio i iPod i iPhone.

Moramo cijeniti njegovu tišinu i činjenicu da je čuvao tu tajnu:

Nastavlja objašnjavajući kako je Apple lansirao iTunes i on je rekao Jimmyju Dicksonu, jednom od voditelja, da im je potreban vlastiti Apple MP3 player. Njihov Newton uređaj je doživio neuspjeh i nisu bili oduševljeni, ali on je inzistirao.

Nakon prave priče o izumu iPoda dolazi prava priča o iPhoneu:

Godinu ili dvije kasnije, doveli su me u hotelsku sobu u Crosbyju u New Yorku, dali mi prvi iPod i rekli: ‘Steve je htio da ovo imaš.’ Rekao sam: ‘Znate da će ovo u jednom trenutku uključivati kameru i telefon?’ Nasmijali su se i rekli da se to nikada ne bi moglo dogoditi.

Bravo, odličan posao!

Izvor: AppleWorld.Today

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!