imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Prekrasne pozadine za iPhone


Zahvaljujući entuzijastičnom grafičkom umjetniku, proširio se izbor pozadina u Appleovom stilu. Odmah ih preuzmite!

S dolaskom iPhonea XS, XS Max i XR, Apple je objavio i ekskluzivne pozadine. Bilo je samo pitanje vremena kada će postati dostupne svima (trebalo je oko 12 sekundi), i to u visokoj kvaliteti. Posljedično, šareni balončići postali su pravi hit.

Ovo su te Appleove pozadine

Donosimo vam vrlo slične slike, koje je izradio korisnik AR72014, a koje su zbilja tražene. Ako vam se sviđaju Appleove pozadine, svidjet će vam se i ove.

(via iDownloadBlog)

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!