imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Prekrasne pozadine za iPhone


Zahvaljujući entuzijastičnom grafičkom umjetniku, proširio se izbor pozadina u Appleovom stilu. Odmah ih preuzmite!

S dolaskom iPhonea XS, XS Max i XR, Apple je objavio i ekskluzivne pozadine. Bilo je samo pitanje vremena kada će postati dostupne svima (trebalo je oko 12 sekundi), i to u visokoj kvaliteti. Posljedično, šareni balončići postali su pravi hit.

Ovo su te Appleove pozadine

Donosimo vam vrlo slične slike, koje je izradio korisnik AR72014, a koje su zbilja tražene. Ako vam se sviđaju Appleove pozadine, svidjet će vam se i ove.

(via iDownloadBlog)

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!