Predviđanja za "Hello Again" događaj

Predviđanja za “Hello Again” događaj

#Vijesti
2016. 10. 24.
Ming-Chi Kuo, analitičar tvrtke KGI Securities objavio je procjenu svojih očekivanja za događaj “Hello Again”, koji će se održati u četvrtak, 27.10., na kojem će Apple objaviti vijesti vezane uz Mac računala.

U skladu s glasinama koje se već neko vrijeme spominju, Kuo smatra kako će glavnu ulogu na događaju imati iznova dizajnirana MacBook Pro računala, sa zaslonom od 13 i 15 inča. OLED touch zaslon na vrhu tipkovnice, Touch ID senzor, USB-C, Thunderbolt 3 samo su neke od značajki koje se pojavljuju u glasinama. Kuo je dodao nekoliko svojih detalja u predviđanjima:

Naša predviđanja uključuju i slijedeće: Intel (US) Skylake procesor; jednaka rezolucija ali bolja kvaliteta zaslona; nova opcija od 2 TB SSD kapaciteta; procesor za OLED touch zaslon koji je isti sličan procesoru na Apple Watchu; Type-C i adapter sličan MagSafeu. – Ming-Chi Kuo

Predviđanja za "Hello Again" događaj

Osim MacBook Pro modela, Kuo smatra kako će Apple predstaviti “MacBook sa zaslonom od 13 inča”, što je već i prije tvrdio. Postojale su glasine o novoj verziji 13-inčnog MacBook Air modela s USB-C ulazima, pa bi to mogao biti model koji je Kuo najavio, umjesto 13-inčnog MacBooka.

Što se tiče desktop modela, glasine su najavljivale kako Apple radi na novim iMac modelima, kao i na novom eksternom 5K zaslonu, ali Kuo tvrdi kako ovi proizvodi neće biti spremni do prve polovice iduće godine. Unatoč tome, moguće je da ih Apple najavi na događaju u četvrtak.

Događaj se održava na Appleovom kampusu u Cupertinu u 18 sati po našoj vremenskoj zoni.

Izvor: macrumors.com

Komentiraj