Predivan novi iPhone 8 koncept

Predivan novi iPhone 8 koncept

#Vijesti
2017. 03. 15.
Novi iPhone koncept koji je izašao danas je toliko fascinantan da nam vjerojatno ne bi bila bitna veća cijena ako će slijedeći iPhone tako izgledati.

Novi koncept odmah vam zauzme pažnju, čim prvi puta vidite njegov futuristički dizajn. Možda ovaj dizajn neće biti toliko različit od konačnog dizajna iPhonea s OLED zaslonom koji mediji zovu iPhone 8 ili iPhone Edition, koji bi trebao izaći ove ili iduće godine.

Ovaj, poprilično zanimljiv koncept, napravio je dizajner Gabor Balogh. AR tehnologija, zaslon bez rubova, Home gumb integriran u zaslon, Siri opcija integrirana u Home gumb… Ima sve što bismo mogli zamisliti.

Predivan novi iPhone 8 koncept

Dizajner je također dao svoje argumente zašto bi Apple trebao napraviti uređaj koji je sličan ovom konceptu. Osim što izgleda sjajno, uređaj koji naziva iPhone X zadržao je glavne karakteristike iPhonea. Kućište i integrirani Home gumb izgledaju poznato, ali na većem zaslonu ima mjesta za mnoštvo novih funkcija.

Predivan novi iPhone 8 koncept

Kao što znamo, Tim Cook je pričao o snažnom interesu tvrtke za AR tehnologiju, a ovaj koncept je tu zainteresiranost stavio u prvi plan. Dizajner smatra kako bi Siri mogla paziti na svijet ispred nas preko kamere telefona, te bi i na taj način od asistenta mogli dobiti informacije o našem okruženju, a ne samo ako postavimo pitanje.

Predivan novi iPhone 8 koncept

Dizajner priznaje kako koncept nije bez svojih problema, te kako vjerojatno nikada neće postajati u fizičkom obliku. Ali, nadamo se kako će Apple predstaviti uređaj sličan ovom konceptu. Dopustit ćemo vam da se divite konceptu, te ćemo omogućiti slikama da govore umjesto nas.

Predivan novi iPhone 8 koncept Predivan novi iPhone 8 koncept Predivan novi iPhone 8 koncept Predivan novi iPhone 8 koncept
Komentiraj