Poster za Logan napravljen na iPad Pro tabletu

Poster za Logan napravljen na iPad Pro tabletu

#Vijesti
2017. 03. 07.
Film Logan počeo se prikazivati u kinima te je vrlo dobro prihvaćen. Saznali smo jednu zanimljivu činjenicu vezanu uz film, točnije vezanu uz reklamiranje filma.

Nije neobično da čujete kako je film uređivan na Mac računalu s Final Cutom, ili da je hit pjesma stvorena u Logic Pro X. Nadalje, nije novost da je naslovnica časopisa snimljena iPhone 7 Plus uređajem, ili da netko ponese telefon na Antarktiku kako bi fotografirao pingvine. Ali, ovaj puta je iPad Pro, koji izaziva podijeljene reakcije kod korisnika dokazao svoju vrijednost, te je dokazao kako može biti korišten u profesionalne svrhe ako je u pravim rukama. Krajnji rezultat je službeni plakat za film Logan.

Poster za Logan napravljen na iPad Pro tabletu

Ilustratora Davea Rapozu zaposlili su 20th Century Fox i IMAX kako bi napravio plakat za film Logan. U ovu svrhu koristio je samo iPad Pro i aplikaciju naziva Procreate. Prvo je napravio vertikalan plakat, kao što je uobičajeno za filmove, a zatim je napravio horizontalnu verziju jer je to studio tražio od njega. Plakat se sada nalazi usred Times Squarea. Film je krenuo igrati u kinima 3. ožujka u SAD-u, a ide mu sjajno, jer je u prvom vikendu zaradio 237.8 milijuna dolara.

Izvor: Cult of Mac

Poster za Logan napravljen na iPad Pro tabletu
Komentiraj