imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Postavite redovita izvješća s YouTubea na iPhoneu i iPadu


Dosadile su vam stalne obavijesti s YouTubea? Pokazat ćemo vam kako da ih sažmete!

YouTube je postao jedan od glavnih izvora vijesti i medijskog sadržaja za mnoge korisnike. Ta vam stranice daje mogućnost da primate obavijesti kada se na vašim omiljenim kanalima objavi novi video. Ali ako pratite hrpetinu kanala koji se redovito ažuriraju, vaš Obavijesni centar bit će u kaosu.

Srećom, nova funkcija Digest Notification omogućuje vam da primate dnevne sažetke svega što se taj dan dogodilo na YouTubeu. To je zbilja korisna stvar jer umjesto tisuću obavijesti dobijete samo jednu. Možete namjestiti da je primate u vrijeme kada ste slobodni pa da možete u miru pogledati što je sve novo.

Evo kako možete uključiti tu funkciju:

    1. Nadogradite aplikaciju YouTube na svom iPhoneu ili iPadu (treba vam verzija 13.16 ili novija).
    2. Otvorite aplikaciju, dodirnite svoj profil u gornjem desnom kutu te idite na Settings.
    3. Omogućite opciju Schedule Digest.
    4. Odaberite vrijeme koje vam najviše odgovara.

Ovako ćete na jednom mjestu primiti obavijesti o novim videima, komentarima i odgovorima.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!