imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Postavite novi Watch Face na vaš Apple Watch


Apple će tek predstaviti novi Watch Face, ali vi ga možete postaviti već sada na vaš Watch. Mi ćemo vam pokazati kako!

Na temelju informacija koje su procurile, novi Watch Face će biti dostupan za Apple Watch od 4. lipnja 12AM PMT. To je saznao Guilherme Rambo, koji je također pronašao tragove HomePoda u izvornom kodu beta verzije sustava iOS 11. Sada je učinio isto, pa pogledajmo što je pronašao u kodu novog iOS-a i watchOS-a.

Watch Face u duginim bojama koji je Apple napravio ekskluzivno za američki Pride događaj. U prethodnim godinama dijelili su majice, poklone i narukvice za sat u duginim bojama svojim zaposlenicima i okupljenima. Ove godine su odlučili širiti svijest putem softverskog ažuriranja. Pomoću malog trika sada možete imati novi Watch Face.

  1. Ažurirajte vaš telefon na iOS 11.4
  2. Ažurirajte vaš Apple Watch na watchOS 4.3.1
  3. Uđite u Postavke na vašem telefonu
  4. Dodirnite Općenito > Datum i vrijeme
  5. Isključite Postavi automatski i ručno postavite datum na 5. lipnja ili bilo koji datum poslije toga
  6. Uđite u aplikaciju Watch
  7. Iz Galerije odaberite novi Watch Face

Nakon dodavanja nove grafike, sve što trebate učiniti jest postaviti ju primarnom i zatim vratiti datum i vrijeme natrag.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!