imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Posjetite iSTYLE u zagrebačkom Arena Centru u petak i osvojite iPhone XR!


iSTYLE slavi lansiranje najnovijeg iPhonea pa će povodom toga jedan sretnik osvojiti novi iPhone XR! A bit će i LEGO kockica!

Službeni početak prodaje iPhonea XR bit će u petak, 26. listopada. Svi koji žele isprobati i kupiti najnoviji iPhone pozvani su u iSTYLE trgovinu u zagrebačkom Arena Centru, gdje će u petak biti upriličena posebna zabava povodom lansiranja.

Novi iPhone XR ponajviše se izdvaja od drugih modela iPhonea upravo po svojim šarenim bojama, kakve ne viđamo često među Appleovim proizvodima. To je inspiriralo nas u iSTYLE-u da organiziramo igru u kojoj mogu sudjelovati svi posjetitelji, a pobjednik će osvojiti novi iPhone XR! Pravila igre vrlo su jednostavna:

  • U trgovini će biti hostese odjevene u haljine u službenim bojama iPhonea XR.
  • Napravite selfie s njima između 10 i 12 h, te ga objavite na društvenim mrežama.
  • Pokažite objavljenu sliku hostesi, koja će vam potom dati token.
  • Točno u podne, u zamjenu za token dobit ćete balon.
  • Potom ćemo svi zajedno razbiti balone, a jedan sretnik u svom će balonu naći pobjednički kupon.

VAŽNO: Igra se održava između 10 i 12 h, pa vam toplo preporučujemo da dođete ranije ako želite sudjelovati.

iPhone XR i LEGO Mindstorm i Boost roboti

Tijekom svečanog događaja u petak, te ostatak vikenda, možete isprobati LEGO Mindstorm i Boost robote u iSTYLE i LEGO STORE trgovinama u Arena Centru. Radi se o zanimljivim i interaktivnim LEGO igračkama kojima upravljate putem pametnih telefona. Dođite u petak i isprobajte ih u kombinaciji s iPhoneom XS ili iPhoneom XR.

Za više detalja, posjetite našu stranicu na Facebooku.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!