imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Popravak ekrana iPhonea u jednome danu


Pukao vam je zaslon iPhonea? Bez brige, od sada ga možete donijeti u iSTYLE trgovinu na servis i bit će gotov istoga dana!

Nesreće se stalno događaju. Kako većinu dana provedemo držeći svoj mobitel u ruci, te pritom često posvuda jurimo, neminovno je da nam naš iPhone ponekad padne. U većini slučajeva radi se o benignim udarcima, bez ikakve štete po uređaj – jedino nastradaju naši živci zbog straha da se dogodilo neko nepovratno oštećenje. Međutim, ponekad jednostavno nemamo sreće te zbog nezgodnog kuta udarca naš iPhone strada na najosjetljivijem mjestu, ekranu. To ne mora nužno značiti da nam je uređaj u potpunosti onesposobljen; ipak se radi o kvalitetnom hardveru pa sve i dalje normalno funkcionira. S druge strane, bilo da se radi o ogrebotini ili pak pukotini koja se proširila ekranom poput paukove mreže, to nam oštećenje smeta kako na estetskoj razini, tako i time što narušava kvalitetu pregleda sadržaja te općenitog korištenja uređaja.

Logičan sljedeći korak jest da odnesemo uređaj na servis. Srećom, iSTYLE trgovina istovremeno je Premium Reseller Appleovih proizvoda te ovlašteni pružatelj usluga za njihovo servisiranje. To znači da su naši tehničari prošli certificiranu Appleovu obuku pa nam mirne duše možete predati svoj uređaj na popravak. Ipak, naličje cijele ove priče jest trajanje tog procesa. Neke radove još uvijek nismo osposobljeni izvršiti u našim prostorima, pa takve stvari prepuštamo kolegama u inozemstvu. To u prijevodu znači da popravak traje dulje od uobičajenih tri do četiri dana. Nažalost, u takve radove uključeni su i popravci, odnosno zamijene zaslona iPhonea.

Naravno, svi mi želimo kvalitetan popravak naših uređaja jer smo ih i skupo platili, ali nije nam lako odvojiti se od njih na više dana, pogotovo kada su u pitanju iPhonei koje koristimo svakodnevno i za razne stvari, od posla do zabave. Što onda učiniti – nastaviti koristiti mobitel s napuknutim ekranom ili se odlučiti preživjeti bez njega nekoliko dana?

Srećom, više ne trebate donositi takve odluke jer u iSTYLE servisu od sada možete popraviti ekran svoj iPhonea u jednom danu! Samo nam trebate donijeti svoj uređaj u poslovnicu do 13 h i bit će gotov istoga dana. Ova usluga dostupna je za iPhone 6s te sve novije modele, a za sada se vrši samo u našoj poslovnici u City Centru One West na Jankomiru.

Zašto iSTYLE?

Svjesni smo da je tržište puno servisera mobilnih uređaja, od onih koji ne zaslužuju naše povjerenje, do onih koji kvalitetno i svjesno obavljaju svoj posao. Međutim, iSTYLE nosi naziv Apple Authorized Service Providera (ASP), što znači da je autoriziran od strane tvrtke Apple za pružanje sveobuhvatne podrške te popravak iPhonea i Mac računala. Naši tehničari prošli su Appleovu obuku i procjenu, te stalno rade na razvoju svojih znanja i vještina pa nam s povjerenjem možete dati svoje uređaje na popravak.

Nadalje, koristimo isključivo originalne Appleove dijelove, provjerene i potvrđene od strane same tvrtke. To su čimbenici koji garantiraju kvalitetan popravak vaših uređaja, a koji ne vrijede za većinu drugih servisere. Također, sada imamo dvije poslovnice u Zagrebu i jednu u Splitu, čime smo vam još bliži i dostupniji. U slučaju da vam nismo blizu, svoje oštećene uređaje možete nam poslati i kurirskom službom. Sve dodatne informacije o radu našeg servisa možete pronaći ovdje.

Nadamo se da vas je ova vijest razveselila jednako kao i nas. Ponosni smo na povjerenje koje nam je ukazao Apple, ali ponajviše na povjerenje koje nam ukazujete vi. A sada nam donesite sve te oštećene zaslone na popravak – garantiramo da ćete nekoliko sati izdržati bez svog iPhonea.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!