imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini


Već je postala tradicija za ovo doba godine da Apple objavi popis najboljih aplikacija za razne platforme: iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i Apple TV.

Ovo je popis svih aplikacija za koje Apple smatra kako su vrijedne vašeg vremena:

iPhone

Aplikacija godine: Prisma

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Svi su vjerojatno vidjeli predivne fotografije koje izgledaju kao slike ili crteži. Prisma je aplikacija koja je odgovorna za njih. Aplikacija pretvara vaše fotograije u slike koristeći vrlo napredan algoritam. Aplikacija je dostupna na App Storeu potpuno besplatno.

Najinovativnija aplikacija: Bear

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Riječ je o jednostavnoj aplikaciji kojom možete zapisivati natuknice. Ima sve najosnovnije značajke ovakvih aplikacija, ali njezina posebnost je jednostavnost korištenja. Nema crta za prepravke preko zaslona, ili bilo kojih drugih nepotrebnih značajki, već sadrži samo ono što vam je potrebno. Unatoč tome, možete uređivati i formatirati vaš tekst vrlo jednostavno, te ga možete dijeliti s drugima. Dostupna je besplatno na App Storeu.

Igra godine: Clash Royale

Brze borbe, predivan kaos, gameplay u kartaškom stilu, velika igrivost i zaraznost. Sve ovo opisuje Supercellovu igru godine. Ima sve kvalitete koje ju čine zaraznom, a igrat ćete ju jako dugo vremena i teško da će vam dosaditi. Besplatna je na App Storeu, ali možete kupovati razne dodatke unutar igre kako biste dodatno poboljšali iskustvo.

Najinovativnija igra: Reigns

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Igra je nevjerojatno jednostavna: vi ste kralj i morate vladati. Poanta je u tome što vaš uspjeh ne ovisi o spretnosti, nego o vašim odlukama. Razne karte nude vam različite situacije, a potrebno je donositi odluke koje utječu na razvoj situacije u igri. To činite pomakom karte lijevo ili desno. Igra nema impresivnu grafiku i velik dio igre čini tekst, ali je iznenađujuće zabavna i duhovita. Možete ugroziti cijelu svoju dinastiju krivim potezom. Reigns možete preuzeti na App Storeu za 2.99 eura.

iPad

Aplikacija godine: Memrise

Memrise je aplikacija učenja jezika, koja vam pomaže učiti strane jezike na zabavan način. Učite nekoliko riječi ili izraza svaki dan, a zatim ih možete bolje shvatiti preko raznih kvizova ili fotografija. Aplikacija se konstantno nadograđuje. Vrlo je dobar izbor ako planirate ići u inozemstvo u bližoj budućnosti. Na App Storeu je dostupna besplatno, ali moguće je kupiti razne nadogradnje u aplikaciji.

Najinovativnija aplikacija: Timepage

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Riječ je o vrlo preglednom kalendaru koji ima širok spektar informacija za korisnika. Moguće je dobiti informacije o mjestu gdje se održava neki event, vremenskim uvjetima ili ostalim sudionicima eventa jednim dodirom. Postoji mnoštvo kratica koje možete povezati s kalendarom. Moleskineov tim poznat je po vrlo preglednim i sofisticiranim aplikacijama, pa ih svakako provjerite ako vas zanimaju. Timepage možete preuzeti za 6.99 eura na App Storeu.

Igra godine: Severed

Riječ je o vrlo čudnom izboru za igru godine, ali u dobrom smislu riječi. Cilj igre je boriti se kroz čarobnu zemlju kako biste spasili svoju obitelj. Borite se s neprijateljima tako što ih pomičete sa zaslona, a usput možete skupljati udove. Igra je čudna, ali ima specifičnu atmosferu koja ju čini zaista fascinantom. Trenutno je na popustu od 40% na App Storeu, što znači kako je možete preuzeti za 3.99 eura.

Najinovativnija igra: Chameleon Run

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Ovu igru inspirirala je čista agonija. Možda je malo pretjerano to reći, ali developer aplikacije smislio je ideju za igru kada je slomio ruku i mogao je koristiti uređaj samo s jednom rukom. Jan Ilavski također ne razlikuje boje, pa je igra napravljena u jakim neonskim bojama. Igra je također osvojila i nagradu Apple Design Award, jer izgleda predivno. Riječ je naravno o endless runner tipu igre, a igra je vrlo zabavna i neće vam dosaditi. CIjena na App Storeu je 1.99 eura.

Mac

Aplikacija godine: Bear

Bear je ušao u izbor najboljih aplikacija i za Mac i za iPhone, ali u ovoj kategoriji je proglašen najboljom aplikacijom. Mac verzija nije puno drugačija od mobilne, najveća razlika je što je tipkanje puno udobnije na računalu. Aplikacija je također dostupna besplatno na App Storeu.

Igra godine: Mini Metro

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Nekada poželimo imati kontrolu nad našim gradom jer smatramo kako bismo poboljšali život u njemu. U ovoj igri možete preuzeti ulogu gradonačelnika, a od vas se traži da riješite problem podzemne željeznice. Posao je jednostavan u početku, jer je potrebno koordinirati samo tri stanice, ali kako vrijeme prolazi, pojačava se promet i povećava se broj stanica i putnika. Potrebno je imati dobru koncentraciju kako mogli sve koordinirati. Nadalje, moguće je razvijati i sustav podzemne željeznice pravih gradova, kao što su London ili Hong Kong. Mini Metro dostupan je na App Storeu za 9.99 eura.

Apple Watch

Aplikacija godine: MySwimPro

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Jasno je kako će aplikacija godine biti vezana uz plivanje. Ovo je suptilan savjet da kupite Apple Watch Series 2, jer je vodootporan. Aplikacija je zapravo trener plivanja. Možete odabrati tehniku plivanja, dužinu plivačkog treninga i vremena koja želite “oboriti”, slično kao i kod mnogih aplikacija za trčanje. MySwimPro dostupan je na App Storeu besplatno.

Igra godine: Field Day

Ako postoji igra koja će biti zabavna na Apple Watchu, onda je to igra u kojoj upravljate farmom. Nije iznenađenje kako je ova igra osvojila nagradu. Field Day ima lijep dizajn i poznati gameplay koji će vas privući. Uz nju dobijete paket iMessage stickera i iPhone aplikaciju. Dostupna je besplatno na App Storeu.

Apple TV

Aplikacija godine: Twitter

Popis najboljih App Store aplikacija u 2016. godini

Iako se Apple trudi prikazati Apple TV kao da ima veliki izbor nevjerojatnih aplikacija, mnogo govori o izboru aplikacija činjenica da je Twitter najbolja aplikacija ove godine.

Igra godine: Riptide GP: Renegade

Igra utrkivanja s jednom razlikom. Umjesto da se utrkujete automobilom, možete uništavati stvari na vodi sa svojim sci-fi Jet Skijem. Još jedna prednost je što igru možete igrati s prijateljem na podijeljenom zaslonu, a online može sudjelovati do osam igrača. Ako igrate sami također imate mnoštvo izazova, kako vam ne bi dosadila igra. Riptide GP: Renegade možete preuzeti za 2.99 eura na App Storeu, a dostupna je i za iOS.

iPhone_X
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.