imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Pogledajte sve videozapise s Keynotea koji je održan u srijedu


Sredinom tjedna, Apple je predstavio tri nova iPhonea i jedan model Apple Watcha unutar mreže uobičajenog rujanskog Keynotea. Kao što smo i mogli očekivati, opet su nam pružili predivne videozapise prilikom predstavljanja.

Zaista volimo Appleov stil kada je riječ o videozapisima. Baš kao i prije dvije godine, i ovogodišnji Keynote je započeo s prilično smiješnim materijalom. Mogli smo uočiti prilično lukavi tweet Tima Cooka na Twitteru, koji je isprva naveo novinare da povjeruju kako su unutarnje informacije objavljene na pogrešnoj platformi.

Međutim, sve je imalo smisla nakon videozapisa…

Uvod Tima Cooka bio je uistinu učinkovit. Apple je smanjio uobičajenu količinu čavrljanja i uskoro su skočili u sredinu i otkrili novi Apple Watch, o kojem možete pogledati tri videozapisa:

Da, fotografija koju je procurio 9to5Mac tjedan dana prije Keynotea je doista bila valjana. Predstavljanje Apple Watcha je slijedio prilično dugačak dio, a ostatak vremena Apple je praktički govorio samo o iPhone uređajima. Imali su puno toga za reći, budući da su stigla tri nova modela:

Za one koji su propustili Keynote, Apple je stvorio 108 sekundi dug sažetak o inovacijama:

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!