imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Pogledajte sve spektakularne snimke s jučerašnjeg Keynotea


Iako je Apple najavio mnogo novih usluga, morat ćemo malo pričekati njihovo lansiranje. Ali jedno je sigurno – na ovom smo Keynoteu mogli uživati u zbilja puno spektakularnih videa.

Keynote je otvoren pravim retro videom, koji je uključivao punu povijest tvrtke, te njihovu cijelu proizvodnu paletu. Iako sam oduvijek mrzila duge uvode, pogotovo u filmovima (i drago mi je da ih je sve manje), ovu sam snimku pogledala dva puta za redom. Cijelu.

Slike koje ostavljaju bez daha i kvalitetno sažeta svrha, to mi se naviše sviđa kod Apple News+ usluge. Šteta što neće biti dostupna u Europi. Bar ne još. Ja bih rado čitala američke časopise, prvenstveno zbog interaktivnog sadržaja.

I dalje željno iščekujemo Apple Pay u Hrvatskoj, ali ovo je nešto sasvim novo. Kada je predstavljena ova usluga, znala sam da je to kraj… Apple je okovao svoje korisnike na najpametniji mogući način. Enciklopedijski primjer Stockholmskog sindroma. A onda ta gravirana titanijska kartica…

Iako su glavne teme jučerašnjeg Keynotea bile televizija i usluge straminga, Apple Arcade mogla bi biti značajnija usluga u Europi. Prvenstveno zbog jezičnih barijera te datuma lansiranja. Pogledajte uvod, imat ćete osjećaj da bi bilo koja od igara mogla biti predstavljena već danas.

Mislim da samo Apple može dovesti zvijezde poput Jennifer Aniston i Stevena Spielberga kao zagrijavanje za Oprah, koja je očito neokrunjena kraljica showbusinessa. Ove snimke bile su odlična osnova za njezin izlazak na pozornicu.

Koja vam se snimka najviše svidjela?

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!