imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Peek Calendar – jednostavna i minimalistička iOS aplikacija


Vjerojatno imate aplikaciju kalendara kako biste lakše organizirali dnevne obaveze. Ako niste zadovoljni iOS-ovom zadanom aplikacijom, možete je zamijeniti. Mi vam preporučujemo prekrasnu alternativu, jednostavnu za korištenje, a krcatu funkcijama.

Svi imamo mnogo svakodnevnih obveza, pa se često oslanjamo na svoje pametne telefone i razne aplikacije kako nešto ne bismo zaboravili. Tako iOS nudi vlastitu aplikaciju Kalendar, ali ako niste zadovoljni njome, isprobajte Peek Calendar.

Korisničko sučelje vrlo je moderno i intuitivno, a možete upravljati gestama. Kada otvorite aplikaciju, imate pregled današnjeg i sutrašnjeg dana. Svi vaši događali i obveze grupirani su po danima, te ih tako možete i pregledavati. Također, dostupan je i mjesečni pregled, a ako želite, možete postaviti podsjetnike za svaki događaj.

Svakom događaju možete dodati više informacija – samo povucite desno i pogledajte koje sve opcije postoje.

Evo nekih korisnih značajki:

  • Povucite lijevo bilo gdje na zaslonu i pojavit će se bočni izbornik. Ako ga želite maknuti, samo povucite desno.
  • Dodirnite i držite dan za koji želite dodati događaj.
  • Povlačenjem događaja udesno možete vidjeti sve informacije o njemu.
  • Dodirnite događaj kako biste ga uredili. Povucite prema dolje kako biste vidjeli ikonu za brisanje.

Nadamo se da će vam se ova aplikacija svidjeti te da ćete je preuzeti iz App Storea. Peek Calendar kompatibilan je s iPhoneom i iPadom, a dostupan je po cijeni od 24,99 kn.

Preuzmite Peek Calendar i iOS App Storea (iPhone, iPad – 24,99 HRK)

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!