Patent za magnetski Apple Pencil

Patent za magnetski Apple Pencil

#Vijesti
2017. 03. 10.
Apple World Today danas je naišao na zanimljiv patent koji je Apple predao u rujnu prošle godine, koji bi uskoro mogao biti iskorišten na novijoj verziji Apple Pencila.

Patent je prijavljen 8. rujna 2016. godina pod imenom “stylus za elektroničke uređaje”. Cilj ovog patenta je napraviti Apple Pencil koji možete spojiti na iPad na tri mjesta pomoću magneta, koji bi omogućio pospremanje i punjenje Apple Pencila na puno bolji način nego do sada. Konačno bismo mogli zaboraviti na noćnu moru s Lightning ulazom, koji bi bio zamijenjen s vezom u stilu MagSafea. Ova nova veza samo bi djelomično izgledala kao MagSafe, jer bi se koristila za prijenos podataka.

Patent za magnetski Apple Pencil

Nije još jasno hoće li se Pencil moći staviti samo dok se puni ili dulje vrijeme. Ako bi se mogao dulje vrijeme, to znači kako bi takva pozicija bila prirodno mjesto za odložiti Apple Pencil, što bi bilo sjajno, jer nikada više ne biste razmišljali o punjenju Apple Pencila. Uvijek bi bio spreman i napunjen.

Vjerojatno bi svi korisnici bili sretni kada bi Apple predstavio ovakav Apple Pencil 2, ali bismo voljeli dodati kako bi bilo još bolje kada bi obična verzija izgledala tako. Nevjerojatno je kako morate uključiti kabel za punjenje u svoj 12.9” iPad Pro kada vaš Apple Pencil ostane bez snage. Osim toga, uvijek postoji strah da ćete uništiti ulaz na vašem iPadu, jer se čini tako nezgodno kada spojite Apple Pencil na uređaj…

Izvor: Apple Insider

Komentiraj