imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Papers, please


Jeste li se ikada zapitali kako je biti policajac na granici u komunističkom režimu? Jeste li se kao dijete uopće htjeli toga igrati?

„Papers, Please“ je igra koja se temelji upravo na toj situaciji i može trajati desetak sati bez prestanka. Igra vas stavlja u kožu pograničnog policajca koji satima sjedi u svojoj kabini, pregledava dokumente pristiglih putnika i odlučuje tko može, i tko ne može preći granicu. Osim gomile posjetioca i imigranata, granicu pokušavaju preći i krijumčari, špijuni i teroristi, i na vama je da uz pomoć primitivnog sistema za pregled i identifikaciju putem otisaka prstiju otkrijete «nepoželjne» osobe i zabranite ulaz u zemlju (ili ih uhapsite).

Igra se prvi puta pojavila 2013. godine za OS X i Microsoft Windows računala, i odmah je pokupila pozitivne kritike, ponajviše zbog njezinog ogromnog potencijala za razvitak i usavršavanje. Glavno pitanje tada bilo je može li sivilo, skromnost, čak i pustoš komunističkog režima i monotonija okruženja uspjeti zadržati igrača nekoliko sati u igri? Kako je odgovor bio pozitivan, a sam igra vrlo dobro prihvaćena, ne čudi pojavljivanje njene inačice za iPad.

Ukoliko ste i vi poželjeli kontrolirati granični prijelaz Aristotzka, igru možete nabaviti putem iTunes Store-a za 9.99 $.

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!