imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ovog Božića broj aktiviranih iPhonea je nadmašio sva očekivanja


Barem u SAD-u i Kanadi – tako je navedeno u dopisu koji je Tim Cook poslao svojim zaposlenicima.

Pismo koje je Tim Cook poslao se može smatrati kao dodatni komentar na jučerašnju poruku koju je poslao investitorima. Nakon što je šef Applea rekao sve o razlozima koji se nalaze iza ovog manje uspješnog kvartala, sada se obratio zaposlenicima i imao je nekoliko dobrih vijesti.

Aktivacije iPhonea su na Božić postavile nove rekorde u SAD-u i Kanadi.

Tvrdi ponosni Tim Cook. Nažalost, nije podijelio točan broj i količinu prodaja ili o kojim modelima je riječ. Tako da ne možemo biti sigurni jesu li novi uređaji bili toliko popularni, ili je postojala veća potražnja za prošlogodišnjim iPhone X modelima zahvaljujući njihovim sniženim cijenama. Međutim, ne bismo trebali biti skeptični.

Cook je također spomenuo da unatoč tome što njihovi rezultati u Kini nisu najbolji, na ključnim tržištima kao što su Zapadna Europa, Meksiko, Kanada i SAD-e, brojevi su porasli. Takav problem ne postoji ni na Azijskom tržištu, u Vijetnamu i Sjevernoj Koreji su postigli puno toga u posljednjem kvartalu prošle godine.

Cijelo pismo na engleskom jeziku možete pročitati ovdje.

Izvor: MacRumors

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!