imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ovo su najbolje slike iPhone foto natječaja


Nakon što pogledate ove slike, nitko neće dovoditi u pitanje odluku žirija. Evo 10 nevjerojatnih fotografija snimljenih na iPhoneu.

Krajem siječnja objavili smo Appleovu najavu o najnovijem iPhone foto-natječaju. Za ulazak u natjecanje vam je trebala samo bilo kakva fotografija koju ste snimili na iPhoneu i uredili pomoću kompatibilnih programa.

Prikupili su sve radove na društvenim mrežama, a odluku je donio žiri koji se sastojao od Appleovih zaposlenika i profesionalnih fotografa. Isprva je nagrada za pobjedu na natjecanju bila slava i objavljivanje na Appleovim panoima, oglasima i Newsroomu. To je pokrenulo manji skandal, tako da je Apple morao dodati nešto novca na popis nagrada.

Napokon su najbolje fotografije stigle u Newsroom:

Alex Jiang (SAD), iPhone XS Max
Blake Marvin (SAD), iPhone XS Max
Darren Soh (Singapur), iPhone XS Max
Nikita Yarosh (Bjelorusija), iPhone 7
Dina Alfasi (Izrael), iPhone X
Elizabeth Scarrott (SAD), iPhone 8 Plus
Andrew Griswold (SAD), iPhone XS
Bernard Antolin (SAD), iPhone XS Max
LieAdi Darmawan (SAD), iPhone XS
Robert Glaser (Njemačka), iPhone 7

Koja vam se najviše sviđa?

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!