imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Ovo su najbolje slike iPhone foto natječaja


Nakon što pogledate ove slike, nitko neće dovoditi u pitanje odluku žirija. Evo 10 nevjerojatnih fotografija snimljenih na iPhoneu.

Krajem siječnja objavili smo Appleovu najavu o najnovijem iPhone foto-natječaju. Za ulazak u natjecanje vam je trebala samo bilo kakva fotografija koju ste snimili na iPhoneu i uredili pomoću kompatibilnih programa.

Prikupili su sve radove na društvenim mrežama, a odluku je donio žiri koji se sastojao od Appleovih zaposlenika i profesionalnih fotografa. Isprva je nagrada za pobjedu na natjecanju bila slava i objavljivanje na Appleovim panoima, oglasima i Newsroomu. To je pokrenulo manji skandal, tako da je Apple morao dodati nešto novca na popis nagrada.

Napokon su najbolje fotografije stigle u Newsroom:

Alex Jiang (SAD), iPhone XS Max
Blake Marvin (SAD), iPhone XS Max
Darren Soh (Singapur), iPhone XS Max
Nikita Yarosh (Bjelorusija), iPhone 7
Dina Alfasi (Izrael), iPhone X
Elizabeth Scarrott (SAD), iPhone 8 Plus
Andrew Griswold (SAD), iPhone XS
Bernard Antolin (SAD), iPhone XS Max
LieAdi Darmawan (SAD), iPhone XS
Robert Glaser (Njemačka), iPhone 7

Koja vam se najviše sviđa?

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!