imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ove igre za iOS očekujemo 2018. godine


Premda su velika lansiranja obično rezervirana za konzolne i računalne igre, s dolaskom 2018. godine očekujemo sve više vrhunskih igara i za iOS. Evo onih za iPhone i iPad kojima se najviše radujemo.

Kao i do sada, i ove smo godine dobili popis najboljih igara u App Storeu. Tijekom ljeta, lansiran je Monument Valley 2, koji definitivno zaslužuje titulu igre godine. Nakon predstavljanja iOS-a 11, počeli smo se intenzivnije baviti i AR igrama. A upravo uoči Božića, kao šlag na torti, predstavljen je Civilization VI.

Where Cards Fall

Ova avanturističko-logička igra autora The Game Banda i Snowman Gamestudija, izvorno je trebala biti lansirana ove godine. Ovo drugo ime sigurno vam je poznato – oni stoje iza naše voljene igre Alto’s Adventure, a očekujemo i neke nove zanimljive stvari od njih, poput Skate Cityja i Distanta. Kao i obično, ova je igra stvarno lagana, ali sitnice poput animacija i glazbe te odlične grafike čine je osobito uzbudljivom. Nadamo se da je nećemo trebati predugo čekati.

Platforme: iOS, tvOS, macOS, Windows

Durango: Wild Lands

Svijet MMORPG-a odličan je jer si uvijek možete naći novog virtualnog lika. Ipak, smatramo da ne postiže uvijek svoj maksimum, te da su se razvojni programeri prilično mučili s ovom igrom. Igrači su osobe koje su preživjele apokalipsu i stalno su suočene s raznim opasnostima. Možete se igrati preživljavanja sami ili u koloniji s drugim igračima, a cilj je tražiti hranu i druge životno važne stvari. Lansiranje ove igre očekuje se u prvoj polovici sljedeće godine.

Platforme: iOS, Android

Overland

Ako ste ljubitelj RPG igara, preporučili bismo vam Overland, još jednu apokaliptičnu igru. Međutim, ova se igra izvanmrežno, sa samo jednim igračem. Vi predvodite grupu preživjelih i stalno ste suočeni s izazovima te donošenjem odluka koje mogu imati značajan utjecaj na konačan ishod igre. Sve se svodi na ravnotežu između istraživanja i štedljivosti, sa zanimljivim low-poly dizajnom. Već sada možete isprobati igru za 20 dolara, a bit će dostupna i za iOS.

Platforme: iOS, macOS, Windows, Linux

Assassin’s Creed Rebellion

Oh ne, još jedna Assassin Creed igra?! Tako je. Ali Ubisoft ne može pogriješiti s ovim serijalom. Koliko smo Assassin Creed igara prespavali ili bacili u smeće nakon nekoliko sati igranja? Ni jednu. Sljedeći naslov u ovoj franšizi predstavit će Canadian Behavior Interactive Studio. Radi se o strateškoj igri s natruhama RPG-a smještenoj u vrijeme španjolske inkvizicije u 15. st. U igri ćete susresti i neka poznata lica, pa je ovo nezaobilazna igra za sve ljubitelje ovog serijala.

Platforme: iOS, Android

The Walking Dead: The Final Season

Telltaleov serijal sljedeće godine stiže do svojeg zadnjeg poglavlja, a ta će igra biti dostupna i na iPhoneu i iPadu. Iako nas Walking Dead malo nervira, taj naslov ne možemo preskočiti. Serija s toliko epizoda i ogromnim brojem obožavatelja nesumnjivo će rezultirati velikim brojem preuzimanja na App Storeu. Nemamo još sve detalje, ali sigurno će biti dostupna za iOS.

Platforme: iOS, Android, Windows, PS4, Xbox One

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!