imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Ove igre za iOS očekujemo 2018. godine


Premda su velika lansiranja obično rezervirana za konzolne i računalne igre, s dolaskom 2018. godine očekujemo sve više vrhunskih igara i za iOS. Evo onih za iPhone i iPad kojima se najviše radujemo.

Kao i do sada, i ove smo godine dobili popis najboljih igara u App Storeu. Tijekom ljeta, lansiran je Monument Valley 2, koji definitivno zaslužuje titulu igre godine. Nakon predstavljanja iOS-a 11, počeli smo se intenzivnije baviti i AR igrama. A upravo uoči Božića, kao šlag na torti, predstavljen je Civilization VI.

Where Cards Fall

Ova avanturističko-logička igra autora The Game Banda i Snowman Gamestudija, izvorno je trebala biti lansirana ove godine. Ovo drugo ime sigurno vam je poznato – oni stoje iza naše voljene igre Alto’s Adventure, a očekujemo i neke nove zanimljive stvari od njih, poput Skate Cityja i Distanta. Kao i obično, ova je igra stvarno lagana, ali sitnice poput animacija i glazbe te odlične grafike čine je osobito uzbudljivom. Nadamo se da je nećemo trebati predugo čekati.

Platforme: iOS, tvOS, macOS, Windows

Durango: Wild Lands

Svijet MMORPG-a odličan je jer si uvijek možete naći novog virtualnog lika. Ipak, smatramo da ne postiže uvijek svoj maksimum, te da su se razvojni programeri prilično mučili s ovom igrom. Igrači su osobe koje su preživjele apokalipsu i stalno su suočene s raznim opasnostima. Možete se igrati preživljavanja sami ili u koloniji s drugim igračima, a cilj je tražiti hranu i druge životno važne stvari. Lansiranje ove igre očekuje se u prvoj polovici sljedeće godine.

Platforme: iOS, Android

Overland

Ako ste ljubitelj RPG igara, preporučili bismo vam Overland, još jednu apokaliptičnu igru. Međutim, ova se igra izvanmrežno, sa samo jednim igračem. Vi predvodite grupu preživjelih i stalno ste suočeni s izazovima te donošenjem odluka koje mogu imati značajan utjecaj na konačan ishod igre. Sve se svodi na ravnotežu između istraživanja i štedljivosti, sa zanimljivim low-poly dizajnom. Već sada možete isprobati igru za 20 dolara, a bit će dostupna i za iOS.

Platforme: iOS, macOS, Windows, Linux

Assassin’s Creed Rebellion

Oh ne, još jedna Assassin Creed igra?! Tako je. Ali Ubisoft ne može pogriješiti s ovim serijalom. Koliko smo Assassin Creed igara prespavali ili bacili u smeće nakon nekoliko sati igranja? Ni jednu. Sljedeći naslov u ovoj franšizi predstavit će Canadian Behavior Interactive Studio. Radi se o strateškoj igri s natruhama RPG-a smještenoj u vrijeme španjolske inkvizicije u 15. st. U igri ćete susresti i neka poznata lica, pa je ovo nezaobilazna igra za sve ljubitelje ovog serijala.

Platforme: iOS, Android

The Walking Dead: The Final Season

Telltaleov serijal sljedeće godine stiže do svojeg zadnjeg poglavlja, a ta će igra biti dostupna i na iPhoneu i iPadu. Iako nas Walking Dead malo nervira, taj naslov ne možemo preskočiti. Serija s toliko epizoda i ogromnim brojem obožavatelja nesumnjivo će rezultirati velikim brojem preuzimanja na App Storeu. Nemamo još sve detalje, ali sigurno će biti dostupna za iOS.

Platforme: iOS, Android, Windows, PS4, Xbox One

Apple Watch Series 1 akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!