imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ovako će pravi Photoshop izgledati na iPadu


Znali smo da stiže, ali sada je to i službeno potvrđeno. Najavljeni su novi detalji, te kratki pogled na Photoshop 2019 za iPad.

Još smo u srpnju bili uzbuđeni kada je Bloomberg najavio mogućnost lansiranja pune verzije Photoshopa za iPad. Sada je Scott Belsky, jedan od Adobeovih čelnih ljudi, to i službeno najavio.

Premda smo dugo čekali ovu službenu potvrdu, sada smo dobili i prvi pogled na tu aplikaciju. Verge je već tjednima testira, a svoj su sažetak predstavili u videu.

Zaključili su da je aplikacija vrlo slična računalnoj verziji, ali da nema sve značajke kao to „originalno“ izdanje. Ali i dalje je najbolja opcija za zadatke poput retuširanja na dodirnom zaslonu.

Također, kao najbolju značajku izdvojili su novu vrstu PSD formata, koji bi mogao omogućiti dijeljenje projekta na različitim platformama. Drugim riječima, projekti s Photoshopa mogli bi se pretvarati u datoteke nalik Google Docsu, koje bi se mogle dijeliti putem oblaka te i dalje uređivati. Ako to bude funkcioniralo, svih 18 mjeseci napornog rada u Adobeu isplatit će se.

Inače, i Phil Schiller je bio prisutan tijekom službene najave ove aplikacije. Ne vjerujemo da je to bila slučajnost. S obzirom na to da su najavljene i neke značajke koje će biti dostupne tek od iduće godine, moguće je da će doći u paketu s novim iPadom. Zar ne?

Izvor: The Verge

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!