imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Ovako bi RED iPhone 7 izgledao s crnom prednjom stranom

Ovako bi RED iPhone 7 izgledao s crnom prednjom stranom


Čini se kako nikad ne možete zadovoljiti korisnike. Apple predstavi novi crveni iPhone, a već postoji glasna skupina korisnika kojoj se ne sviđa što je prednja strana bijela. Donosimo kako bi uređaj izgledao s crnom prednjom stranom.

Svatko ima svoj ukus. Nekim korisnicima se sviđa crveni iPhone 7, nekima ne, dok neki korisnici smatraju kako bi izgledao bolje kada bi prednja strana bila crna.

Ako vas zanima kako bi to izgledalo, nema problema. Iako postoji samo model s bijelom prednjom stranom, Photoshop nam donosi spas, te možete vidjeti kako bi izgledao kada bi bila crna. Smatramo kako izgleda vrlo dobro, iako uređaj izgleda malo običnije. Poznata kombinacija crvene i bijele boje na sportskim automobilima itekako je namjerna, jer daje poseban kontrast bojama.

Ovako bi RED iPhone 7 izgledao s crnom prednjom stranom

Slična je situacija i na navedenom modelu iPhonea: crvena i bijela izgledaju sjajno zajedno. S druge strane, mnogi ljudi ne vole bijelu boju na telefonu, kao što ne vole na automobilima. Postoji vrlo jednostavan razlog: crni zaslon se praktički spaja s crnom prednjom stranom kada je zaslon ugašen, a bijela boja vam neće “sjajiti” kada koristite uređaj u mraku.

Ovako bi izgledale dvije verzije uređaja jedna do druge. Lijevi uređaj je onaj koji je predstavio Apple, a desni je isti uređaj, samo s crnom prednjom stranom.

Ovako bi RED iPhone 7 izgledao s crnom prednjom stranom

Evo još jedna slika. Generalni efekt je da je crni malo više običan, iako moramo napomenuti kako je rijetka situacija u kojoj vidite dva uređaja jedan do drugog na ovaj način. Inače je normalno da vidite uređaj s jedne strane dok ga koristite, ili ga odložite na stol.

Ovako bi RED iPhone 7 izgledao s crnom prednjom stranom

Poprilično smo sigurni kako će neki korisnici imati vremena i novaca za promjenu prednjeg dijela uređaja svojih crvenih iPhonea 7. Vjerojatno se ovakav potez ne isplati, jer će 80-90% korisnika ionako držati uređaj u maskicama, što znači kako će jedina prilika da vide stražnju stranu uređaja biti tijekom kupnje i prodaje uređaja.

Ovako bi RED iPhone 7 izgledao s crnom prednjom stranom

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!