imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima

Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima


Tvrtka Microsoft najavila je kako izdaje novu nadogradnju za Outlook email sustav na macOS platformi.

Google Calendar i Contacts podrška dolazi na macOS, što znači kako će biti dostupna na Windows, Android i Mac sustavima. Korisnici koji posjeduju Office 365 moći će dodavati, brisati ili uređivati evente preko Outlooka nakon nadogradnje. Također, nadogradnja će omogućiti korištenje naprednijih postavki i funkcija Gmail računa. Otvorit će se nove mogućnosti, pa će se možda još više ljudi pretplatiti na programski paket Microsoft Office.

Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima

Korisnici kojima se sviđa odvojeno sučelje Gmaila moći će dodati privatne i poslovne adrese uz svoje Outlook račune. Osim toga, moći će upravljati emailovima odvojeno. Trenutno ove nove značajke mogu koristiti samo korisnici koji su dio Fast Insidera, ali uskoro bi trebala izaći konačna verzija.

Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima

 

Ako ste nestrpljivi i želite odmah isprobati ove značajke, možete se registrirati na Fast Insider program preko slijedećeg linka. Oni koji nisu nadogradili Office već duže vremena, trebali bi to učiniti, barem zbog podrške za Touch Bar koja je nedavno dodana. Ove nove funkcije mogu vam značajno ubrzati uređivanje dokumenata. Za sada su reakcije vrlo dobre. Ako je vjerovati tim prvim reakcijama, ne biste trebali biti razočarani: polako dobivamo sve što je obećano na predstavljanju računala.

Izvor: The Verge

iPad_akcija
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.