Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima

Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima

#Vijesti
2017. 03. 03.
Tvrtka Microsoft najavila je kako izdaje novu nadogradnju za Outlook email sustav na macOS platformi.

Google Calendar i Contacts podrška dolazi na macOS, što znači kako će biti dostupna na Windows, Android i Mac sustavima. Korisnici koji posjeduju Office 365 moći će dodavati, brisati ili uređivati evente preko Outlooka nakon nadogradnje. Također, nadogradnja će omogućiti korištenje naprednijih postavki i funkcija Gmail računa. Otvorit će se nove mogućnosti, pa će se možda još više ljudi pretplatiti na programski paket Microsoft Office.

Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima

Korisnici kojima se sviđa odvojeno sučelje Gmaila moći će dodati privatne i poslovne adrese uz svoje Outlook račune. Osim toga, moći će upravljati emailovima odvojeno. Trenutno ove nove značajke mogu koristiti samo korisnici koji su dio Fast Insidera, ali uskoro bi trebala izaći konačna verzija.

Outlook dobiva Google podršku na Mac računalima

 

Ako ste nestrpljivi i želite odmah isprobati ove značajke, možete se registrirati na Fast Insider program preko slijedećeg linka. Oni koji nisu nadogradili Office već duže vremena, trebali bi to učiniti, barem zbog podrške za Touch Bar koja je nedavno dodana. Ove nove funkcije mogu vam značajno ubrzati uređivanje dokumenata. Za sada su reakcije vrlo dobre. Ako je vjerovati tim prvim reakcijama, ne biste trebali biti razočarani: polako dobivamo sve što je obećano na predstavljanju računala.

Izvor: The Verge

Komentiraj