00_8_killer_iPhone_cases_cover

Osam probranih maski za iPhone

#Vijesti
2017. 05. 11.

Stavljanje najljepšeg mobitela na tržištu u najružniju masku zločin je dostojan doživotne zatvorske kazne. Do sada sam mislio da sam najgore primjere vidio u rukama mladih japanskih turistkinja, ali moram priznati da nisu ni do koljena kolekciji koja slijedi.

Korisnici iPhonea dijele se u dvije grupe. Neki od njih smatraju da je šteta pretvoriti svoj elegantno tanak mobitel u ciglu. Drugi će, pak, učiniti sve kako bi zaštitili svoj dragocjeni uređaj.

Bez obzira kojoj grupi pripadate, jedno je sigurno: remek-djela koja slijede – uglavnom azijskog porijekla – bezobrazno će vam se dugo zadržati pred očima, uvrijedit će vaš smisao za lijepo i nanijeti vam emocionalnu bol zbog koje ćete vjerojatno i zaplakati, a u pozadini će vrištati anime-metal megahit djevojačkog benda. Dobro došli u pakao maski za iPhone.

Tako zabavno

Ima li išta smješnije od toga da držite telefon uz uho s dva prsta zabijena u gumeni nos? Prijatelji će vam popadati na pod od smijeha. Samo malo… Ne… Ako mislite da je ova maska fora, vjerojatno nemate prijatelja. Bez brige, evo sljedeće.

01_8_killer_iPhone_cases

Ostao sam sam

Ovo remek-djelo spaja elemente grotesknog, morbidnog i fetišističkog. Ali stvarno, tko bi odabrao staviti mobitel u plastičnu ruku?

02_8_killer_iPhone_cases

Samo hrabro, Jony Ive

Sljedeća maska poput rukavice bačene u lice Appleovom glavnom dizajneru, koji je opsjednut stvaranjem sve tanjih mobitela. Ali i uvreda pristojnosti i dobrom ukusu. Nema li pametnijeg izbora nego da svoj sve manji mobitel kamuflirate u ciglu?! Baš smiješno.

03_8_killer_iPhone_cases

Nasumičan WTF

Postoji granica kada dizajnirate nešto nasumično, a normalni je dizajneri nikada ne prijeđu. Ali jednom kada je prijeđete, nema povratka. Osobe koje su osmislile sljedeću masku definitivno su je prešle brzinom svjetlosti čim su osmislile ovu „Stvar“. Ovaj nam se nasmijani starac najviše svidio. Samo da znate da se i vi možete nasmijati do suza.

04_8_killer_iPhone_cases

Najveća marketinška prevara

Kod ove maske nije najgora ideja nego sama ilustracija. Stvaranje maske za iPhone u obliku hrpe suncokretovih sjemenki samo je po sebi blesavo, ali reklamirati je u kao obrok ružne, debele žene jednostavno je suludo.

05_8_killer_iPhone_cases

Ponestalo mi je riječi

Nedostaje mi pridjeva da ovo opišem. Nemojte se previše šokirati!

06_8_killer_iPhone_cases

Pozor, dame!

Jedan od najvećih problema zapadne civilizacije nedostatak je džepova na odjeći za žene. Tako kada ne nose torbe, nemaju gdje spremiti mobitel. No prave moderne žene nose svoje mobitele u bočnim džepovima na cipelama. Udobnost: 10 bodova. Trendi dizajn: 10 bodova.

07_8_killer_iPhone_cases

Pozor, gospodo!

Cijeli vam se svijet vrti samo oko pive, pa zašto ne biste… Ovaj… Zašto ih ne biste mogli otvoriti svojim iPhone maskama?

08_8_killer_iPhone_cases

Izvor: more-case.co.uk

Komentiraj