imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ekspresna zamjena baterije i zaslona

Donesite svoje uređaje u iSTYLE servis!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Orchard program za nove zaposlenike Applea

Orchard program za nove zaposlenike Applea


Posljednjih nekoliko dana, nekoliko zaposlenika Applea počeli su razgovarati na Twitteru o programu Orchard, koji je Apple stvorio kako bi pronašao stručnjake za marketing.

Vrijeme za pokret je sada. Zaboravite sve što znate. Uložite sve što imate. Pridružite se programu Orchard. Ako imate sreće i uspijete, pridružit ćete se istomišljenicima koji su jednako uzbuđeni i nervozni kao i vi. Budite dio tima koji ima veliku količinu talenta. Učinite nešto zajedno. Paničarite zajedno. Rastite zajedno. Radite s ljudima koji su napravili sve ono što volite od Applea. Gledajte i učite. Vjerujte svojim instiktima. Ispitajte svoje stavove. Imajte utjecaj na sve što taknete. Budite spremni spotaknuti i osramotiti se. Bit će ružno nekada, ali ako ostanete zajedno kao tim, stvorit ćete posebnu vezu i nešto doista veliko će nastati iz tog truda. Vjerujte nam. To je jedini način. Ovaj prijedlog vam se čini pomalo lud? Dobro. Nama se sviđa ludo.

Na svojoj stranici vezanoj uz ponudu poslova, Apple je objasnio kako će u Orchard programu sudjelovati desetero ljudi. Program će trajati 6 mjeseci te će omogućiti svim sudionicima priliku za rad i rast uz Appleov marketinški tim. Orchard je namijenjen za osobe s 0-3 godine iskustva.

Cilj Orchard programa je “zajedničko učenje i rast slijedeće generacije Apple umova i kreatora”. Sudionici Orchard programa bit će pod mentorstvom Appleovih zaposlenika i radit će na Appleovim projektima.

Svi zainteresirani moraju predati životopis i primjere dizajna, marketinga ili reklamiranja koji pokazuju “talent ili strast za komunikaciju”. Prijave će biti primane od 3. listopada do 4. studenog, a poseban odbor će pregledati sve prijave. U prosincu će finalisti biti prebačeni u Appleovo središte u Cupertinu, gdje će imati razgovore za posao. Sudionici programa će zatim raditi u tvrtci od 16. siječnja do 25. kolovoza 2017. godine, te će dobiti plaću i paket za preseljenje.

Ovo nije prvi put da Apple stvara program koji bi trebao educirati slijedeću generaciju zaposlenika. 2011. godine pokrenuli su program Apple University, program koji je trebao naučiti nove zaposlenike tehnike menadžmenta i povijesni pregled kako je Apple donosio velike odluke i riješavao probleme.

Izvor: macrumors.com

Beoplay_h9_i
Apple Inc. (AAPL)

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple Watch-a.