imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Omogućite obavijesti o povišenom broju otkucaja srca na vašem Apple Watchu


Jedna od najboljih funkcija Apple Watcha je nadzor broja otkucaja srca. Osim za svrhe vježbanja, on može prepoznati neobične srčane aktivnosti. Pogledajmo kako možete postaviti Watch da vas obavijesti o tome!

Najbolja značajka Appleovog pametnog sata je ta da vam pomaže da ostanete zdravi. Motivira vas da vježbate i sa svojim odličnim sustavom nadzora može otkriti zdravstvene probleme prije no što oni postanu ozbiljni. A obavijesti o povišenom broju otkucaja srca mogu spasiti živote.

Watch s vremena na vrijeme mjeri vaš puls i uzima prosjek najnižih i najviših vrijednosti. Najpreciznije brojeve dobije kada odmarate. Ako izmjeri iznimno visoku vrijednost, obavijestit će vas. To može spriječiti iznenadni zastoj srca ili vas jednostavno podsjetiti da zakažete posjet liječniku.

Kako bi omogućili obavijesti o povišenom broju otkucaja srca na vašem Watchu, trebate ući u Watch aplikaciju na vašem iPhoneu i potražiti Heart Rate. Ovdje možete postaviti kritičnu razinu. Kako bi pronašli brzinu koja je najprikladnija za vas, preporučljivo je da se o tome posavjetujete s vašim liječnikom.

Napomena: Ova opcija nije dostupna za 1. generaciju Apple Watcha

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!