imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Omogućena je opcija prednarudžbe u App Storeu


Razvojni programeri sada mogu staviti svoje aplikacije na virtualne police App Storea kao predmete za prednarudžbu. Aplikacije će se automatski instalirati na telefon korisnika kada budu objavljene.

Apple je razvojnim programerima dao koristan alat koji mogu upotrijebiti. Očigledno, ovo ne utječe na sve, ali veća imena koja žele stvoriti nekakvo uzbuđenje za svoje neobjavljene aplikacije kada su pri kraju razvojne faze mogu biti sretna zbog ove promjene.

Znat ćete o čemu je riječ ako se sjećate Super Mario Run lansiranja na Keynote-u za iPhone 7 – nešto slično se događa i ovdje. Mario aplikacija je bila prva u App Storeu koja je dodana prije objavljivanja kako bi korisnici mogli naručiti igru prije samog objavljivanja.

Od sada, bilo koji razvojni programer može učiniti isto, a ne mora biti najbolji prijatelj s Appleom. Postoji nekoliko pravila, naravno: možete iskoristiti ovu priliku minimalno 2 dana te maksimalno 90 dana prije službenog lansiranja. Nadale, prednarudžbe se ne mogu koristiti za ažuriranja, već samo za nove aplikacije.

Vezano uz to, nove opcije su dodane i opcijama koje su dostupne razvojnim programerima. Ako ste zainteresirana strana, pogledajte Sales and Trends odjeljak. Ono što utječe na nas, korisnike, je to da je novo rješenje cijena koje se odnosi na automatski obnavljajuće pretplate koju su predstavljene ranije također dodano. Sukladno tome, razvojni programeri mogu davati popuste korisnicima koji su novi pretplatnici.

Ako ste razvojni programer i zanimaju vas detalji i kako možete postaviti prednarudžbu, pogledajte Appleovu službenu podstranicu.

Izvor: 9to5mac

iPhone XR

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!