imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Od sada možete brisati poruke u Facebook Messengeru


Imat ćete 10 minuta da se predomislite i obrišete poslanu poruku. Tako je više nećete vidjeti ni vi, ni nesuđeni primatelj.

Prije nekih godinu dana otkriveno je da Mark Zuckerberg ima određene privilegije na svojoj platformi. Naime, mnogi su njegovi sugovornici rekli da neke poruke koje im šalje misteriozno nestaju. Stoga je otac Facebooka nakon nekog vremena priznao da,

tako je, njegovim porukama može isteći rok te se mogu izbrisati.

Ta je funkcija uvedena zbog sigurnosnih razloga, nakon što je Sony Pictures 2014. godine upao u probleme zbog povijesti dopisivanja. Međutim, nakon što se otkrilo što Zuckerberg može, ljudi su počeli tražiti jednaka prava te mogućnost da i njihove poslane poruke čarobno nestaju. Stoga je Facebook obećao uvesti opciju poništavanja slanja poruka, a Zuckerberg se zakleo da više ništa neće brisati.

Sada, devet mjeseci kasnije, nova funkcija je rođena i dostupna je svim korisnicima Facebook Messengera. Ako želite obrisati neželjenu poruku iz povijesti dopisivanja oba sugovornika, morate napraviti sljedeće:

  • Držite pritisnutom poruku koju želite obrisati.
  • Odaberite opciju Remove.
  • Zatim odaberite želite li je ukloniti samo iz svog pregleda poruka ili i iz pregleda poruka primatelja.

Da biste uklonili poruku i iz primateljevog threada imate 10 minuta – cilj je, naravno, da se spriječi moguća zlouporaba. Iz istog tog razloga bit će naznačeno da je poruka poslana, ali njezin sadržaj više neće biti vidljiv.

Sada si možete dati oduška i poslati bijesne poruke bez straha od posljedica!

Izvor: The Verge

Izaberi pravi iPhone

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!