imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Obrišite iMessage aplikacije


Je li vam dosadilo gledati kako se razne aplikacije pojavljuju u iMessageu? Nema problema, pokazat ćemo vam kako ih se riješiti!

iMessage se posljednjih godina značajno promijenio u pogledu dizajna i značajki. Najveće inovacije bile su App Store za iMessage te aplikacije iz te trgovine koje su omogućile korištenje aplikacija trećih strana u iMessageu. Ima ih raznih i najpopularnije su naljepnice, ali i YouTube, Google te Spotify imaju korisnih značajki.

Osim kupovanja aplikacija iz App Storea za iMessage, iMessage dodaci unutar aplikacija koje kupite u iOS App Storeu automatski će se pojaviti u iMessageu. Ako ih se želite riješiti, postupak je vrlo jednostavan. Premda to ne možete napraviti putem Postavki ili u samim aplikacijama, sve neželjene ikone možete isključiti unutar iMessagea u četiri koraka:

  1. Otvorite iMessage.
  2. U donjem redu ikona odaberite onu s desne strane.
  3. Dodirnite ikonu tri točkice.
  4. Odznačite sve aplikacije koje ne trebate.

Ovako će sve značajke i naljepnice koje učestalo koristite biti vidljivije, pa ćete još jasnije odvojiti sve nepotrebne. Također, što manji broj ikona zadržite, to će biti veće.

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!