imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Napokon je stigla prva javna beta verzija iOS-a 12

Hoćete li i vi isprobati beta verziju?

Obrišite iMessage aplikacije


Je li vam dosadilo gledati kako se razne aplikacije pojavljuju u iMessageu? Nema problema, pokazat ćemo vam kako ih se riješiti!

iMessage se posljednjih godina značajno promijenio u pogledu dizajna i značajki. Najveće inovacije bile su App Store za iMessage te aplikacije iz te trgovine koje su omogućile korištenje aplikacija trećih strana u iMessageu. Ima ih raznih i najpopularnije su naljepnice, ali i YouTube, Google te Spotify imaju korisnih značajki.

Osim kupovanja aplikacija iz App Storea za iMessage, iMessage dodaci unutar aplikacija koje kupite u iOS App Storeu automatski će se pojaviti u iMessageu. Ako ih se želite riješiti, postupak je vrlo jednostavan. Premda to ne možete napraviti putem Postavki ili u samim aplikacijama, sve neželjene ikone možete isključiti unutar iMessagea u četiri koraka:

  1. Otvorite iMessage.
  2. U donjem redu ikona odaberite onu s desne strane.
  3. Dodirnite ikonu tri točkice.
  4. Odznačite sve aplikacije koje ne trebate.

Ovako će sve značajke i naljepnice koje učestalo koristite biti vidljivije, pa ćete još jasnije odvojiti sve nepotrebne. Također, što manji broj ikona zadržite, to će biti veće.

Apple Watch Series 1 akcija

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!