imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Objavljeni su videozapisi o novom iPadu


Apple je podijelio nove videozapise o nedavno lansiranom iPadu. Videozapisi koji predstavljaju svakodnevne funkcije sada se fokusiraju na kompatibilnost s Apple Pencilom i multitasking.

Apple je upravo lansirao povoljniji, ali vrlo složen iPad. Najjeftiniji model sada može raditi sve čarolije s Apple Pencilom, te ima A10 procesor iPhonea 7, međutim 120 Hz zaslon i 4GB RAM-a su i dalje dostupni samo u Pro modelima.

Novi videozapisi koji su objavljeni na Appleovom YouTube kanalu su usmjereni na ove sposobnosti kako bi pomogli svima koji ne mogu odlučiti koji model bi im najbolje odgovarao. Za one koji nisu baš blisko upoznati s tehničkim stvarima, ovo ne može biti laka odluka, ali u ovom slučaju iPad bi mogao biti savršen izbor za njih.

U dva nova videozapisa možete vidjeti iPad Pro koji prikazuje različite funkcije i trikove koji su dostupni i za novi iPad. Višezadaćnost s dva različita prozora je upravo takva.

Iz ranijih testova smo saznali da su 3 prozora previše za duo koji se sastoji od A10 procesora i 2GB RAM-a. Taj trik radi samo s iPadom Pro. Ali većina značajki je dostupna za iPad koji je predstavljen uglavnom za obrazovne svrhe.

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!