imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Objavljene prve reklame za iPhone XR!


Nakon premijere u Americi, objavljene su i prve reklame za iPhone XR. Točnije, dvije reklame – pokazat ćemo vam ih!

Prošlo je pet godina otkada je Apple lansirao šarene iPhone, točnije 2013. paralelno s iPhoneom 5s. Radilo se o iPhoneu 5c, redizajniranoj verziji iPhonea 5, bez metalnog kućišta i Touch ID-a, a koji je postigao veliki uspjeh s rekordnim prodajama već od prvog vikenda.

Zato je Apple opet igrao na kartu šarenih iPhonea, s time da je ovaj put postigao još veći uspjeh jer je uređaj jeftiniji i ima najnoviji hardver. Napredna kamera, A12 Bionic procesor i Face ID tu su radi konkurentnosti. Osim elegantnih izdanja iPhonea XS i iPhonea XS Max u zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji, lansiran je i vrhunski uređaj u mladenačkom izdanju.

U ove dvije reklame postavljene na YouTubeu veliki je naglasak stavljen na elemente koje smo spomenuli, a koji su stvarno odlični, barem prema mom guštu. Jedva ih čekamo imati u rukama!

iPhone Xs

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!