imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Testirali smo iPhone XS Max

Pogledajte kako radi na duže staze!

Ova objava nije ažurirana više od godinu dana. Napominjemo kako bi sadržaj mogao biti zastarjeo.

Objavljene nove fotografije koncepta iPhonea SE 2


Dosljedan svom imenu, dizajner Concept Creator stvorio je novi koncept sjedinjenjem iPhonea SE te iPhonea X. Na žalost, sumnjamo da ćemo ikada vidjeti takvo što, premda potražnja postoji.

Rijetko se dogodi da se toliko ljudi složi oko nečega, ali čini se da bi korisnici vrlo rado kupili novi iPhone SE ako bi imao neke od trikova iPhonea X. To zapravo uopće ne iznenađuje, jer znamo da se radi o odličnom proizvodu pristupačne cijene, s modernim hardverom smještenim u vjerojatno najljepše iPhoneovo kućište.

Nije li najodrživije rješenje staviti OLED ekran preko cijele površine s iPhonea X u kućište 5s-a? Tako bismo zadržali manju veličinu mobitela, ali istovremeno značajno povećali površinu zaslona. To nam se čini mnogo logičnijim smjerom razvoja nego nove glasine o iPhoneu X Plus, koji bi zapravo bio phablet čudovište veličine 6 inča.

Premda nam se ovaj koncept jako sviđa, vjerojatno se neće ostvariti. iPhone SE trenutno je namijenjen dvjema ciljanim skupinama: onima koji žele jednostavan i čist dizajn u manjoj veličini; te onima koji žele kupiti relativno jeftin iPhone. Kada bi mu se dodao OLED zaslon, barem jedna skupina – ako ne i obje – izgubila bi interes: premda bi se tako povećala površina ekrana, uređaj više ne bi bio jeftin.

Sada je sve na Appleu. Mi samo trebamo pogledati video Concept Creatora te razmisliti što bismo mogli s tim proizvodom.

Izvor: 9to5mac

iPhone XR

Jesi li pročitala/o ovo?

Razvoj Apple Watch-a ide po rasporedu, i očekujemo da ćemo početi s prodajom u travnju. Moja očekivanja su visoka. Koristim ga svaki dan i obožavam ga i ne mogu živjeti bez njega.- Tim Cook

Tijekom današnjeg konferencijskog poziva u vezi prvog fiskalnog kvartala u 2015. godini, Apple-ov CEO Tim Cook je podijelio par novih detalja glede mogućeg datuma izlaska Apple... - Klikni ovdje!